div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PC devi Acer’dan yeni canavarlar!

- Advertisement -

Acer, düzenlediği dev etkinlikte performans canavarı PC’lerini ve fazlasını sahneye çıkarttı!

Acer, bugün ABD’de düzenlediği büyük “Next” etkinliğinde yeni canavarlarını sahneye çıkarttı: Predator G1 masaüstü oyun bilgisayarı, Predator 17X oyun laptop’u, Switch Alpha 12 2-in-1 sismi, Predator Z1 serisi monitörleri, bisiklet kullanıcılarına özel mini bilgisayar Xplove S5 ve yeni Aspire serisi laptop’lar…

Öncelikle etkinliğin yıldızı olan Predator G1’den bahsetmekte yarar var. 6. nesil Intel Core işlemcilerle güçlendirilen Predator G1, tam boyutlu Nvidia GTX Titan X ekran kartı ile birlikte geliyor. Dahası, bilgisayarlarda 64 GB’a kadar DDR4 RAM bulmak mümkün. Predator G1 serisi, tahmin edebileceğiniz gibi, gelişmiş bir VR desteğiyle geliyor.

Predator G1’in sahneye büyük bir çanta içerisinde gelse de, son derece makul görünen boyutlarıyla izleyenleri şaşırtmayı başardı. Tanıtım sırasında, Predator G1’i sipariş eden ilk 1.000 kişinin, bu çantaya da ücretsiz sahip olacağı müjdesi verildi.

acer_predator_17_X

Predator 17X serisi laptop’lar ise, gelişmiş overclock yetenekleri ve masaüstü performansına eşdeğer bir performans sunacağı iddiası ile dikkat çekiyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, 17X de VR desteğine sahip. Acer, hem Predator G1’in, hem de Predator 17X’in, şu an kabul gören 4 VR standardının hepsini destekleyen ilk sistemler olduğunu söylüyor. Bu standartlar arasında Oculus Rift ve HTC Vive desteği de bulunuyor.

DSCF4511-970-80

- Advertisement -

Switch Alpha 12, Acer’ın Microsoft Surface cevabı olarak nitelendirilebilir. 6. nesil Core İ serisi işlemcilere yer veren Switch Alpha 12, Acer’a göre dünyanın fansız ilk 2-in-1 laptop’u.

12 inç’lik ekranda 2.160 x 1.440 çözünürlük sunan Switch Alpha 12’de arka aydınlatmalı klavyeye yer verildiğini de söyleyelim.

Predator-Z1

Predator Z1 serisi monitörler de, oyuncuları hedef alan ürünler arasında. Acer’ın 27 inç’lik ilk kavisli monitörü olan Predator Z1, grafik performansını artıran NVIDIA G-Sync teknolojisini kullanıyor. 178 derecelik geniş bir görüş açısı sunan Predator Z1’in çözünürlüğü ise, 2.560 x 1.080.

2016042119425446846

Bisiklet kullananların büyük yardımcısı olmaya aday Xplove S5, sadece aktivitelerinizi takip etmiyor; bir de kameraya sahip. GPS özelliğine de sahip olan Xplove S5 ile Acer, GoPro kullanıcılarını hedef alıyor gibi görünüyor. Üstelik bunu yaparken sadece bir aksiyon kamerası sunmakla kalmıyor; ona bir de aktivite takip özelliği ekliyor. Ayrıca kamera, kalp atışlarınızın arttığını hissettiğinde, otomatik olarak kayda başlıyor.

Aspire-S-13_S5-371_S5-371T_Black_07

Acer, köşeli, şık kasası iş ve oyun özellikleriyle ultra ince S serisi dizüstü bilgisayarlarının en son üyesini, tasarıma meraklı kullanıcılar için tasarlanmış ince ve güçlü bir Windows 10 dizüstü bilgisayar olan Acer Aspire S 13‘ü tanıttı.

10 noktalı dokunmatik ekran opsiyonuyla birlikte Windows 10 ile çalışan Aspire S 13 gücünü 6. nesil Intel Core işlemcilerden alıyor ve 8 GB’a kadar DDR3 sistem belleği ile geliyor. Bu sayede yalnızca daha hızlı performans ve iyileştirilmiş grafikler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda daha düşük bir güç tüketimi de sağlıyor. Opsiyonel 54 Wh 3 hücreli Li-ion pil 13 saate kadar dayanarak, kullanıcıların her gün cihazlarından en iyi şekilde yararlanabilmelerini sağlıyor.

Kablolu bağlanabilirlik ultra hızlı veri transferini (5Gbps’e kadar) destekleyen USB 3.1 Type-C çift yönlü bağlantı noktası ve aynı zamanda Aspire S 13 kapalıyken bile mobil cihazlar için güç kapalı şarj desteği sunan bir USB 3.0 bağlantı noktası ile sağlanıyor. Cihaz, tek kullanıcılı MIMO 802.11ac üzerinden üç kata kadar daha hızlı performans için, kullanıcılarına kablosuz olarak 2×2 MU-MIMO (Çok Kullanıcılı MIMO) ile 802.11ac maksimum etkili kullanım imkanı sağlıyor.

Bunun yanında, Precision Touchpad düzgün, yumuşak ve hassas bir gezinme deneyimi sunarken, Windows 10 Precision Touchpad hareketlerini de destekliyor.

As_R5-571T_zoom-big

Acer, gücünü Windows 10’dan alan dönüştürülebilir Aspire R 15, birinci sınıf metal kapaklarla tümüyle yenilenen Aspire F ve günlük kullanım için çok şık Aspire E ve Aspire ES 15 serileri ile tüketici dizüstü bilgisayar serilerinin yeni üyelerini sahneye çıkarttı.

Acer Aspire R 15 tasarım ve kullanışlılık birleşimiyle Red Dot Ürün Tasarımı 2016 ödülünü kazanmıştı. Metal üst kapak ince fırçalanmış bir yüzeye sahiptir ve alt kapak ince profili korurken sağlamlığı da arttıran %40 fiberglas ve gümüş parçacıklarından üretilmiş. Baklava biçimli kenarlar tümüyle 180 derece düz yatabilen Aspire R 15’in 360 derecelik çok yönlülüğünü tamamlıyor

Aspire R 15, 6. nesil Intel Core işlemcilere, daha hızlı ve daha düşük güç tüketimli 12GB DDR4 belleğe, NVIDIA GeForce 940MX grafiklere ve çift yönlü bir USB 3.1 Type-C bağlantı noktasına sahip. Acer ExoAmp Anten teknolojisi optimize edilmiş anten konumuyla sistem gürültüsünü önleyerek ve metal kapağı aracılığıyla daha hızlı, pürüzsüz ve dengeli bir kablosuz deneyim sunarak gelişmiş bağlanabilirlik sağlıyor. Kullanıcılar ayrıca 2×2 MU-MIMO kablosuz hızlı bağlantıdan ve 9 saate kadar arttırılmış pil ömründen faydalanabiliyor.

Cihaz, Voice & Skype Kurumsal sertifikalı Cortana gibi yenilikçi Windows 10 özellikleri sunuyor. Aspire R 15 ayrıca her ekranın bir bilgisayar gibi çalışabilmesini sağlayan Continuum özelliğine de sahip.

Aspire R 15, IPS ekran ve yeni Acer Color Intelligence teknolojileriyle çarpıcı görsel etkilere sahip. Ses odaklı teknolojiler Acer TrueHarmony ve Dolby Audio™ cihazın çevresine ve moduna göre otomatik olarak uyum sağlarken gerçek bir sarmal deneyim sunuyor.

Aspire F 15 ve Aspire E Serileri

Acer yeni Aspire F Serisi ile ana dizüstü bilgisayar serilerini birinci sınıf yüzeylere sahip metal kapaklarla tanıştırdı. Beş farklı renk (Parlak Gümüş, Siyah, Çivit Mavisi, Şarap Kırmızısı ve Mermer Beyazı) ile temin edilebilen Aspire F Serisi günlük kullanım için mükemmel bir stil ve performans birleşimi.

2016 Acer Aspire E Serisi Mermer Beyazı, Çelik Grisi, Alacakaranlık Moru, Bakır Kırmızısı, Siyah, Rokoko Kırmızısı ve Çivit Mavisi olmak üzere her biri birinci sınıf doku örüntülü metalik bir yatay ve ince fırçalanmış tasarıma sahip yedi renk seçeneği ile yenilendi.

6. nesil Intel Core işlemciler, GDDR5 VRAM ile NVIDIA GeForce GTX950M grafikler ve DDR4 RAM ile donatılan Aspire F ve Aspire E serisi günlük kullanım için fazlasıyla güç sunuyor. Kablolu bağlanabilirlik seçenekleri arasında diğer temel parçaların yanı sıra USB Type-C bağlantı noktası bulunurken, 802.11ac MU-MIMO teknolojisi hızlı kablosuz bağlantı sağlanıyor.

Hem Aspire F hem de Aspire E Serileri Windows 10 ile çalışıyor ve Acer ExaColor teknolojisi titizlikle, adım adım ayarlanan ekranlara renkli ve canlı detaylar getiriyor. Acer BluelightShield teknolojisi uzun süreli kullanımlarda ekranın mavi ışık emisyonunun ayarlanabilmesini sağlıyor. Acer TrueHarmony eğlenceler için sarmal ve pürüzsüz sesler sunuyor.

Aspire ES 15 ile Geliştirilmiş Verimlilik

Aspire ES 15 en yeni 6. nesil Intel Core işlemcilerle yenilendi ve üç yeni renk ile geliyor: Geceyarısı Siyahı, Gül Ağacı Kırmızısı ve Pamuk Beyazı. Yuvarlak köşeleri, parlak vurguları ve üst kapaktaki ve avuç dayanağındaki modern dokulu deseni, çekici bir profil yaratıyor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acer, ticari, resmi, küçük işletme sahibi ve kurumsal kullanıcıların zorlu taleplerini yerine getirmek için tasarlanan dayanıklı tasarımıyla sektördeki ilk 6. nesil Intel® Core™ işlemcilerden yararlanan Chromebook’u, yeni Chromebook 14 for Work‘ü tanıttı.

Acer Chromebook 14 for Work, yüksek performans ve 12 saate kadar pil ömrü sunmak için 6. nesil Intel Core işlemcilerden yararlanıyor. Ayrıca, dünyanın ilk Gorilla Glass barındıran dizüstü bilgisayarı olarak, kurumsal müşterilere üst kapağını son derece dayanıklı ve çizilmeye karşı dirençli olan fotogerçekçi görsellerle düzenleme esnekliği sunuyor.

Acer Chromebook 14 for Work geliştirilmiş dayanıklılık özelliklerine sahip. Sıvı dökülmelerine karşı dirençli olan klavyesi 330 ml’ye kadar dökülmelere karşı koruma sağlıyor. Klavye ve dokunmatik yüzeyin altındaki oluk sistemi sıvıyı dahili bileşenlerden uzaklaştırmak için iki tahliye deliği aracılığıyla ve kasanın altından dışarıya atıyor. Chromebook 14 for Work, 60 kilograma kadar aşağıya doğru baskıya ve 122 santimetreye kadar düşüşlere dirençli olacak şekilde test edilmiş durumda.

Ekran Full HD (1920 x 1080) veya HD (1366 x 768) seçenekleri ile sunuluyor. Her ikisi de 170 dereceye kadar geniş görüntüleme açılarını garanti ediyor. Chromebook 14 for Work’ün ekranı ComfyView düşük yansıtmalı ve parlama yapmayan özelliklerine de sahip.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler