div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Phantomers – Yıkım Güncelleme Paketi Hazır!

- Advertisement -

Ülkemizde NTT Game tarafından yayınlanan MMOFPS oyunu Phantomers’ta yeni güncelleme hazırlıkları başladı. Şu zamana kadar binlerce TL ödüllü 4 Klan Turnuvası düzenlenen ve getirdiği içeriklerle oyuncularına farklı bir MMOFPS deneyimi sunan Phantomers’a oyuncularının istekleri doğrultusunda 24 Kasım tarihinde yepyeni bir içerik paketi getiriliyor.

İşte karşınızda Phantomers – Yıkım Paketi!

Yıkım Paketi ile yepyeni bir oyun modu daha oyun severlere sunulacak. Güncelleme paketinin ismi ile aynı ismi taşıyan Yıkım modunda taraflar, haritalarda yer alan bölgeleri ele geçirmeye çalışarak bu bölgelerdeki düzenekleri aktif etmek ve korumak için mücadele edecekler. 2 Round üzerinden gerçekleşecek mücadeleler sonunda en çok düzenek kurup, rakibine karşı koruyan takım mücadelenin kazananı olacak. Oyunculara farklı taktikler oluşturma fırsatı verecek olan oyun modunda birbirinden çekişmeli mücadelelerin gerçekleşeceğinden şüphemiz yok.

Yıkım modunun haricinde Phantomers’a 3 yeni silah daha eklenecek. Hali hazırda oyuncularına fazlasıyla silah çeşidi sunan oyunda bu yeni silahlar çok daha farklı bir hava katacak. Eklenecek yeni silahlar;

*ACR 5.56

*ACR 6.8

*TAR-21

- Advertisement -

Son olarak Phantomers’ın en çok tercih edilen sistemlerinden yetenek sisteminde de köklü değişiklikler yapılacak. Hali hazırda yer alan yetenekler ana yetenek ve yan yetenek diye 2 gruba ayrılacak. Ana yetenek grubundaki yetenekler yine yetenek puanları ile kullanılabilecek. Yan yetenek grubundakiler ise yetenek puanı gerekliliği olmaksızın sadece bekleme süresinin dolması ile aktif edilebilecekler. Ek olarak belirtelim; 4 yeni karakter yeteneği daha bu paket ile birlikte oyunculara sunulacak.

Phantomers – Yıkım paketi ile yapılacak güncellemeler hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bakıldığında Phantomers – Yıkım paketi içerik açısından oldukça dolu. Bu yeni içerikler Phantomers oyuncularını fazlasıyla mutlu edecek gibi görünüyor.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler