div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PlayStation Plus Haziran oyunları belli oldu

- Advertisement -

Yaz ayları artık geldi ve sınavların ardından da genç oyuncuların nefeslenmek için vakitleri olacak, hem PsPlus içeriği de hiç fena gözükmüyor.

NBA Playoff’ları bildiğiniz gibi tarihe tanıklık ediyor bu sezon. Chicago Bulls’un Jordan/Pippen/Rodman/Kukoç’lu kadrosuyla elde ettiği 72 galibiyetlik rekoru kırmayı başaran Golden State Warriors, neredeyse konferans finallerinde eleniyordu ve şimdi de Cleveland Cavaliers ile finalde karşılaşacak. Sony de bu heyecanı değerlendirmek adına NBA 2K16‘yı PS4 oyuncularına bedava olarak sunma kararı almış.

Ayrıca son yılların en başarılı adventure oyunlarından birisi olan Gone Home‘u da hala oynamadıysanız kaçırmayın, bir dakikasından bile pişmanlık duymayacaksınız. 🙂

PS3 sahipleri ise bu ay gerilime doyacak zira episodik gerilim oyunu Siren: Blood Curse‘ün 12 bölümü birden sizlere sunuluyor. Bunun yanında puzzle oyunu Echochrome da bu ay bedava.

PsVita sahiplerine sunulacak oyunlar ise PSP’de tanıyıp sevdiğimiz God of War: Chains of Olympus ve Little Deviants.

Oyunların 7 Haziran tarihinden itibaren indirilebileceğini de hatırlatmış olalım.

- Advertisement -

1441207268-media

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler