div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PlayStation Plus’ın Kasım oyunları belli oldu!

- Advertisement -

Uzun süre Xbox Live Gold hizmetinin gerisine kalmakla eleştirilen PlayStation Plus’ın Kasım oyunları çoğu kişinin beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.

PlayStation 4 için sunulan oyunlar arasında en fazla göze çarpanı elbette 2015 yılının en iyi macera oyunları arasında yer alan Everybody’s Gone to the Rapture. 2015 yılı Mayıs ayında bizden tam 91 puan alan, inanılmaz güzel görsellere sahip olan oyunu macera oyunu seven herkese öneriyoruz. Bu ayın bir diğer PS4 oyunu ise Metacritic puanı 73 olan izometrik aksiyon oyunu The Deadly Tower of Monsters.

PlayStation 3 oyuncuları için ise ayın olayı elbette DiRT 3. Bugün halen piyasanın en iyi ralli oyunları arasında gösterebileceğimiz yapım hala genç, hala çok başarılı. Ayın diğer PS3 oyunu ise Costume Quest 2.

Çapraz platformlarda da Sony’nin bazı hediyeleri olacak, liste aşağıdaki gibi.

-Letter Quest Remastered (PS4 – PsVita)
-Pumped BMX+ (PS4 – PS3 – PsVita)

Hiç de fena değil gözüktüğü gibi, özellikle de Everybody’s Gone to the Rapture, Sony’nin sırtındaki “Güzel oyun gelmiyor!” baskısını azaltacaktır.

445

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler