div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Postal Redux haftaya geliyor!

- Advertisement -

1997 yılında piyasaya çıktığında hayli gürültü kopartan ve bu “gürültü seviyesini” ikinci oyununda bir seviye yukarıya taşıyan Postal geri dönüyor.

Serinin yapımcısı Running with Scissors tarafından tamamıyla elden geçirilen, tüm efektleri, tüm bölümleri ve karakter çizimleri günümüze uygun hale getirilen Postal Redux’un şu halini çok beğendik diyemeyiz. Açıkçası efektler ve grafikler ne “retro” duruyor ne de “yeni”, aksine “ucuz” ve “eskimiş” gözüküyor.

Oyunda yeni seslerin yanında bir de yeni mod var. Rampage adı verilen bu modda puan odaklı olarak mücadele edeceğiz. Ayrıca oyunda The Carnival adında, lunapark temalı yeni bölümün yanında bir de henüz adı ve detayları açıklanmayan final bölümü bulunacak.

Grafikleri bir tarafa bırakırsak oyun yine şiddet konusunda sınır tanımıyor ve hayli keyifli olacağa benziyor. Uwe Boll’un iğrenç filminin ardından geride Postal adında bir isim kalabildiği için bile sevinmek gerekir belki, bilmiyorum.

20 Mayıs tarihinde Steam’de, kısa süre sonra da Mac ve Linux’da oynanabilecek olan oyunu PS4’ünde oynamak isteyenler ise yılın son çeyreğine dek beklemek zorunda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler