div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Here They Lie artık VR olmadan da çalışıyor!

- Advertisement -

PSVR’ın çıkış oyunlarından Here They Lie’i oynamak için PlayStation VR’a sahip olma zorunluluğu ortadan kalktı. Yeni gelen güncelleme ile artık gözlüğe sahip olmayan oyuncular oyunu deneyim edebilecek.

Tomb Raider serisinin geliştiricisi olan Toby Gard ve Spec Ops: The Line’ın eş direktörü Cory Davis tarafından kurulan Tangentlemen tarafından geliştirilen Here They Lie, psikoloji türünde bir korku oyunu. Kabus dolu bir kasabada birbirinden kaçık tiplerle boğuştuğumuz oyunda hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Yeni gelen güncelleme ile birlikte artık PlayStation VR’a ihtiyaç duymadan çalışacak oyun televizyonlarda 4K çözünürlük desteği sunuyor. Bunun yanında oyun daha iyi gölgelendirme kalitesi, hızlı yenilenme oranı, dinamik ışıklandırma sistemi ve gölgelendirme de gelen yeni özellikler arasında. 13 Ekim 2016 tarihinde çıkışını yapan oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler