div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ReCore’un ilk 30 dakikası bedava!

- Advertisement -

Microsoft’un büyük umutlarla piyasaya sürdüğü ancak eleştirilerin hedefi haline gelen yeni oyununu artık satın almadan önce deneyebilirsiniz.

Üçüncü kişi kamerasından oynanan, keşif ve adventure öğeleri de içeren oyun için aynı zamanda büyük bir güncelleme de yayınlandı. Bu güncellemenin odaklandığı nokta ise eleştirilerde aslan payını alan yükleme süreleri. Microsoft bu güncellemenin yükleme süreleri önemli oranda düşürmenin dışında oyunun ses ve grafik performansını artırdığını, elde edilen ama işlenmeyen başarımlarda yaşanan problemleri çözdüğünü ve “çarpışma denetimi” ve pek çok ufak tefek bug’ı da çözdüğünü belirtmekte.

Bunun dışında bu ayki LEVEL dergisinde oyunun incelemesini bulabilirsiniz ki ufak bir de spoiler verelim, Tuna oyunun yapısını fazlasıyla demode bulmuştu.

Ne demiştik, oyunu deneyebileceksiniz. Windows 10 ve Xbox One’da geçerli olan bu uygulamaya göre oyunun ilk 30 dakikası size açık ve yüzyıllar boyunca uyuduktan sonra uyanan ve hiç ummadığı bir dünya ile karşılaşan Joule ve robot arkadaşı Mack’in şaşkınlığına ortak olabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler