div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Resident Evil 7’nin özel versiyonları duyuruldu!

- Advertisement -

Resident Evil serisini yeniden çıkışa geçirecek oyun olacağı yönünde beklentilerimiz olan Resident Evil 7, nihayet Collector’s Edition versiyonlarını duyurdu. Üstelik bölgelere göre farklı versiyonlar söz konusu.

Bunlardan ilk duyurulan GameStop’un 179.99$ fiyat etiketi ile duyurduğu Collector’s Edition versiyonu oldu.

Tüm dünyada bu haliyle satılması beklenen kutu içeriğinde, Müzik kutusu olarak kullanılabilen (Oyunun tema müziği olan Aunt Rhody’yi çalıyor) ve LED’ler ile donatılmış 20cm’lik bir malikane, kesik parmak şeklinde 4GB’lık bir USB bellek, özel bir litograf, VHS kaset şeklinde metal bir kutu, hayli ürpertici gözüken bir not ve oyunun metal kutudaki diski bulunmakta.

1

 

 

 

- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

Bununla birlikte Collector’s Edition’ın sadece İngiltere’ye özel olduğu söylenen ve GAME ile Amazon.co.uk üzerinden edinilebilen bir diğer versiyonu ortaya çıktı. Collector’s Edition’ın İngiltere versiyonunda diğerinden farklı gözüken (müzik kutusu değil) 17.5cm’lik bir malikane, oyunun yirminci yıl artbook’u, yine 4GB boyutunda ama farklı ve daha güzel bir tasarıma sahip USB bellek, 5 ayrı litograf ve Survival Pack içeriğinde de bir miktar da “herb” bulunmakta.

Bu versiyonun fiyatı ise henüz belli değil.

2

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler