div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Resident Evil: Son Bölüm Özel Ön Gösterimine gidiyoruz!

- Advertisement -

Merakla beklediğimiz Resident Evil: Son Bölüm filmini tüm arkadaşlarınızdan önce izlemek ister misiniz?

Resident Evil: Son Bölüm, Capcom’ın muazzam başarı kazanmış son derece başarılı film serisinin altıncı ve son filmi. Seri bugüne dek dünya çapında toplamda 1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak, gelmiş geçmiş en başarılı video oyunu sinema uyarlaması oldu.

Serinin son bölümünde de kahramanlarımız her şeyin başladığı yere, yani Raccoon City’ye geri dönerek T-Virüsünün kaynağını kurutmaya çalışacaklar.

Eğer siz de bizler gibi Resident Evil: Son Bölüm için gün sayıyorsanız, harika haberlerimiz var. Geekstra’nın katkılarıyla, 5 takipçimize ikişer kişilik Resident Evil: Son Bölüm özel ön gösterim bileti armağan ediyor ve filmi hep beraber izliyoruz!

Bu özel gösterim 22 Şubat Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirilecek ve detaylar netleştiğinde kazanan arkadaşlarımız ile salon bilgilerini paylaşacağız.

Bunun için yapmanız gerekenler çok basit.

- Advertisement -

1- Facebook sayfamızı beğenin.
2- Facebook sayfamızdaki mesajı beğenip, kendi duvarınızda ve herkese açık olacak şekilde #leveldergisi ve #residentevilsonbölüm hashtag’lerini kullanarak paylaşın.

Hepsi bundan ibaret 🙂

Kazananların duyuruları Facebook sayfamızdan 20-21 Şubat tarihlerinde yapılacak ve biletleri özel mesaj yoluyla iletilecektir.

Uyarı: Resident Evil: Son Bölüm Özel Ön Gösterimi Warner Bros.’un izniyle düzenlenmektedir. Tüm hakları saklıdır. Davetiyeler hediyedir ve para ile satılamaz. Gösterimlerde lütfen kayıt cihazı kullanmayınız ve cihazı kapalı tutunuz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler