div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Scalebound yüzünü tekrar gösterdi…

- Advertisement -

Microsoft’un geçtiğimiz yılki Gamescom fuarında ilk defa oynanış videosunu yayınladığı ve ardından da çıkış tarihini defalarca ileri attığı Scalebound da Windows 10 için geliyor.

O tarihlerde yayınlanan beş dakikalık detaylı oynanış videosunda görmüştük ki canavarlarımız ile beraber omuz omuza savaşa girebileceğiz. Bayonetta’dan daha uzun olmasını beklediğimiz Scalebound’da karakterimiz ejderhası ile haberleşebilmek için bir kulaklık takıyordu ve muhtemelen savaşta aldığımız hasarlar ejderhamızın dış görüntüsünü de etkileyecekti.

Bugünkü videoyu izledikten sonra silah konusunda şundan emin olduk, düşmanınız ne kadar büyük olursa olsun (Civilization’da helikoptere ok atıyormuş gibi hissedebilirsiniz.) elinizdeki silah patlayan oklardan ve kılıçlardan fazlası olmayacak gibi gözüküyor. Aşağıdaki videodan görebileceğiniz gibi karşınıza çıkabilecek düşmanların boyutu ve güçlerinin orantısızlığı konusunda bir sınır yok.

Platinum Games tarafından tasarlanan oyunun bu yılın yaz aylarında piyasaya çıkması bekleniyordu ancak yapılan resmi açıklama artık bunun mümkün olmayacağını gösteriyor.

Oyun 2017 yılında Xbox One ve Windows 10 kullanıcıları ile buluşacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler