div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Schalke 04 League of Legends arenasında!

- Advertisement -

Almanya’nın önemli takımlarından biri olan Schalke 04, resmi bir açıklamayla League of Legends arenasına katıldığını duyurdu.

Bu ayın başlarında İngiltere Premier Lig takımlarından biri olan West Ham United e-spor arenası girdi ve Sean “Dragonn” Allen adındaki oyuncuları FIFA 16 kulvarında West Ham için mücadele edeceğini açıkladı. Şimdi ise Schalke 04, Avrupa LCS’de mücadele edeceğini duyurdu.

CikTSwOW0AAIYum

Avrupa LCS’in önemli takımlarından Elements’in haklarını satın alan Schalke’yi bu yaz Avrupa LCS’de göreceğiz. ESPN‘nin haberine göre Elements’in kadrosundan sadece orta koridor oyuncusunu değiştiren ekip, Unicorns of Love takımının eski orta koridor oyuncusu Hampus “Fox” Myhre kadrosuna dahil etti. Elements’in diğer dört oyuncusuyla devam edecek olan Schalke 04’ün kadrosu:

– Üst koridor: Etienne “Steve” Michels
– Orman: Berk “Gilius” Demir
– Orta koridor: Hampus “Fox” Myhre
– Nişancı: Rasmus “MrRalleZ” Skinneholm
– Destek: Hampus “sprattel” Abrahamsson

schalke

- Advertisement -

Ülkemizde bunun örneklerini daha önce görmüştük ve Beşiktaş takımı Dünya’da bir ilki gerçekleştirerek e-spor takımını kurmuştu. Şimdi ise Fenerbahçe ve Altınordu kulüplerinin e-spora sıcak baktığı söylentileri dolaşıyor. Bakalım yakında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı e-spor arenasında karşı karşıya görebilecek miyiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler