div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sihirdar Vadisi’ne kış geliyor!

- Advertisement -

Yılbaşı yaklaşırken oyunların vazgeçilmezi olan kar temalı haritalarda, bu kez Sihirdar Vadisi’nde!

League of Legends 2017 sezon öncesi için bir çok haber duyurmuşken kış haritasından henüz haberimiz oluyor. Çıkış tarihi tam olarak belirli olmamakla birlikte önümüzdeki ay gelmesi bekliyor. Yeni suikast güncellemesi ve peşinden gelecek olan kostümlerle birlikte yeni içeriği de heyecanla bekliyoruz.

Kış haritasından söz edecek olursak, Riot, Sihirdar Vadisi için uzun bir süre ardından, yani ilk sezonda karşımıza gelmiş olan bu kış haritasını tekrar bizlere sunmayı planlıyor. Kış boyunca oynayabileceğimiz, görsel açıdan hoş bir görüntüsü, haritadaki küçük detayları ve yılbaşına özel temasıyla oluşturulmuş bu harita elbette merakla bekleniyor.

Şu an için harita PBE Test sunucusunda oynanabiliyor fakat dediğimiz gibi bu harita için henüz kesin bir tarih verilmedi. Test sunucusundaki testler bittikten sonra normal sunucuya da gelecek. Şöyle de bir sorun var ki, bazı Şampiyon’ların yeteneklerinin efektleri bu haritanın arka planındaki renk dolayısıyla fark edilmemesi sebebiyle, bir çok Şampiyon’un yetenekleri üzerinde ufak tefek oynamalar olacak gibi duruyor. Kafa karışıklığını engellemek adına yeteneklerin efektlerinin buna göre düzenlenmesinde fayda var.

Harita içi görseller;
1

Minyonlarımız bile üşümüş.

2

- Advertisement -

.

3

Kayıp düşmesek bari…

4

Şapkanız güzelmiş Baron Nashor bey.

5

.

6

.

7

Doğa babamız Ivern keskin gagalar için atkı düşünüyormuş…

8

Güzel bir yılbaşı hediyesi.

9

.

10

Yampiri Yengeç yuvası olan Nehir için üzülüyor olmalı.

11

Bonus olarak ilk sezondan kış haritası;

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler