div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sony, Gran Turismo Sport’u ön sipariş ile alanlara paralarını iade ediyor.

- Advertisement -

PlayStation 4 ile tanışalı neredeyse 3 sene oldu bilindiği gibi, ancak halen bir Gran Turismo oyunu yeni konsola çıkabilmiş değil.

Bu yıl 18 Kasım’da çıkmasını beklediğimiz ve seriyi yeni nesil konsollara taşıyacak olan Gran Turismo Sport, son gelen haberlerin ardından 2017 yılına ertelendi ve bu da oyunu ön sipariş ile satın alan oyuncular arasında büyük bir tepki dalgası yarattı.

Gran Turismo oyunlarının geçmişine bakacak olursak, erteleme alışılmadık bir şey değil zira Ara oyunlar da dahil olmak üzere bugüne dek çıkmış tüm Gran Turismo oyunları en az bir kez ertelendi. Ancak tarihin belirsizliği sebebiyle oyuncuların paralarını geri almak için başvurması durumu Sony açısından biraz daha sıkıntılı bir hale dönüştürmüş durumda.

Sony’den gelen bilgi, firmanın ücret iadesi talebinde bulunanlara paralarının geri iadesinin yapılacağı yönünde. Bu müşteri hizmetleri açısından son derece doğru bir hareket olmakla birlikte, efsanevi yarış serisinin merakla beklenen yeni oyunu adına berbat bir başlangıç.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler