div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SoulWorker, Gameforge ile Avrupa’da!

- Advertisement -

Gameforge SoulWorker’i Avrupa ve Kuzey Amerika piyasasına sürüyor. Yeni aksiyon MMORPG oyunuyla etkileyici anime tarzında ve kıyamet sonrası bilim kurgu ortamında enerjik savaşlara tanık olun

Gameforge, Güney Koreli geliştirici stüdyosu Lion Games ile işbirliğini ve SoulWorker’ı Avrupa ve Kuzey Amerika’da yayınlayacağını duyurdu.

Gameforge’un SoulWorker’dan sorumlu ürün müdürü Daniel Werner, “SoulWorker sayesinde artık Avrupalı ve Kuzey Amerikalı oyuncuların en büyük isteklerini karşılayabileceğiz.” dedi ve şu sözleriyle devam etti: “SoulWorker’ın sıra dışı tarzı, özellikle anime hayranlarında büyük ilgi uyandıracak. Bu inanılmaz derecede sevilen oyunu piyasaya sürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Soul.Worker.full.1356221

SoulWorker, Güney Kore’ye özgü sürükleyici anime tarzında aksiyon dolu bir MMORPG. Japon animelerin ve aksiyon dolu MMORPG’lerin hayranı olanlar, HAVOK Vision Engine+ kullanan SoulWorker sayesinde film sahnelerini aratmayan bir oyun macerası yaşayacak. Sürükleyici hikayesi, inceden inceye hazırlanmış Cel-Shading animasyonları, ara sahneleri ve sesli YZK diyalogları; anime hayranlarında ilk saniyeden itibaren filmlere layık, sıra dışı bir görsellik sunuyor.

Alışılmıştan farklı olarak yepyeni sınıflar da oyunda yer alacak, örneğin “Uğuldayan Gitar” gibi. Bu sınıf, saldırı ve şifa efektleri için silah yerine büyülü bir elektronik gitar çalar ve türünün tek örneği olarak, başka boyutlardan gelen tehlikelere karşı savaşır.

Soul-Worker-Feature

- Advertisement -

SoulWorker’da oyuncuları neler mi bekliyor?
• İnsanlığın kurtarılışını canlandıran sürükleyici bir anime hikayesi
Sürüler halindeki düşmanlar SoulWorker dünyasını tehdit ediyor. Bunların arasında sadece insanlığı yok etme peşinde olan başka boyutlardan gelen yaratıkların dışında, özel askeri kitleler ve güç uğrunda gözü dönmüş başka halklar da yer alıyor.
• Oyunun başlangıcında dört sınıf
Oyunun başlangıcında oyunculara dört anime tarzında sınıf sunulur. Oyuncular “Kılıçşör”, “Orakşör”, “Silahşör” ya da “Uğuldayan Gitar” sınıfları arasında seçim yapabilir. Efekt ve aksiyon yüklü gerçek zaman savaşlarını, yüksek performanslı bir üçüncü şahıs nişancı bakış açısından dolu dolu izleyebilirsiniz.
• Muhteşem PvE içerikli macera dolu zindanlar
Efsaneye uygun patronlar içeren ve farklı zorluk derecelerinde 100’ü aşkın PvE zindanı bulunur. Başlangıçtaki mahzenler SoulWorker’i anlatırken maceracılar yüksek seviyeli bölgelerde ya da günlük mücadelelerde ganimet peşine düşer.
• Açık muharebe alanında kitle savaşları için özel PvP bölgesi
“6. mıntıka”, oyuncuların birbirleriyle savaştığı PvE bölgelerinin sınırında bulunan tehlikeli bir bölgedir. Bölgenin ortasındaki gözü dönmüş canavarlar ve devasa patron heyecanı doruğa çıkarır.
• Zanaat, Loncalar, Konutlar ve dahası
Zanaat alanında sadece karbon kağıdı yöntemiyle çok sayıda nesne üretilebilir. Ayrıca oyuncular bir grup ya da lonca kurabilir ve hatta arsa bile alabilir. Evinizi ocağınızı çok sayıda mobilyayla döşeyebilirsiniz. Zırh, silah ve belli güçlendirme sihirleri kazandıran özel kartların alışverişini yapabileceğiniz kullanışlı bir Pazar Yeri de mevcut.

SoulWorker hakkında
Lion Games’ten çıkma SoulWorker bilgisayarlarda oynanan anime tarzında bir üçüncü şahıs nişancı aksiyon MMORPG’sidir. Oyuncu SoulWorker rolünde kıyamet sonrası bilim kurgu dünyasında insanlığın kurtarıcısı olarak seçilmiş; klavye, tuş ve isteğe bağlı olarak controller yardımıyla savaşabilecek. Genç kahramanları 100’ü aşkın PvE zindanı ve efsaneye özgü patronlar bekleyecek. Yapay zekaya karşı yapılan savaşın dışında geniş kapsamlı bir PvE bölgesinde loncalar ve oyuncular birbirleriyle savaşacak. Her bir karakterin yeteneğine vurgu yapan ve intikam, çılgınlık, sevinç ya da üzüntü gibi duyguları gösteren eşsiz bir duygu sistemi sizleri bekliyor. Bu duygulara odaklanıldığında sınıfa özgü silahlarla etkili savunma ya da saldırı yetenekleri tetiklenebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler