div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Citizen’ın FPS modu gelişmeye devam ediyor!

- Advertisement -

Son yılların en büyük projelerinden biri olan ve LEVEL Editörleri tarafından da 2016 yılının en fazla beklenen oyunu seçilen Star Citizen’ın elbette en fazla beklenen kısmı, geliştirilmeye devam eden ve geçtiğimiz aylarda çıkışı ertelenen FPS modu.

Daha önce yayınlanan videolarda da görebileceğiniz gibi, özellikle FPS oyunlarında mideniz bulanıyorsa Star Citizen’da ortalığı batırmanız işten bile değil. Bunun sebebi de karakterin gözünden görmemizi sağlayan kamera açılarının ciddi stabilizasyon problemleri olması ve sürekli sallanıp duran kameranın midenizi alt üst etmesi.

Yayınlanan son videoda ise bu sorun tamamen halledilmiş gibi gözüküyor ve oyunun FPS modu hem grafik, hem fizik motoru, hem de genel geçer prensipler açısından hayli beğenimizi kazanmış durumda.

Oyunun içeriğine gezegen inişlerini ekleyecek olan Alpha 3.0 güncellemesi ile beraber gelecek olan FPS modunun bu yıla yetişme ihtimali yok değil. Yine de 9 Ekim tarihinde düzenlenecek olan CitizenCon 2016’nın ardından bu konuda daha fazla bilgi sahibi olacağız gibi gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler