div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Starbound nihayet çıktı!

- Advertisement -

Alfa aşamasıyla birlikte beş yıllık bir geliştirme ve erken erişim aşamasını geride bırakan Starbound nihayet geçtiğimiz gün 1.0 versiyonuna ulaştı.

Indie oyun severlerin en fazla tuttuğu firmalardan olan Chucklefish tarafından geliştirilen yapımın 1.0 versiyonunda, oyunun içeriği biraz daha genişletilmiş ve rastgele yaratılan gezegenler de tekdüzelikten biraz daha uzaklaşmış durumda.

Bu geliştirmelerin içine yeni zindanlar, yeni köyler, yeni stilize grafik efektleri ve biyom da dahil. Ayrıca yeni yan görevler, elden geçirilmiş pet’ler, crafting özellikleri, mürettebat ve gemi upgrade’leri gibi ciddi değişiklikler söz konusu.

Oyun erken erişimdeki fiyatını da aynen muhafaza etmeye devam ediyor. Erken erişime çıktığının daha birinci ayında 1 milyon adetlik satış rakamını geride bırakan Starbound’u halen 24 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Ayrıca “Nedir olay?” diyenler için de 5.5 dakikalık bir çıkış fragmanı mevcut, inceleme için de LEVEL Ağustos sayısını bayinizden istemeyi unutmayın.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler