div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SteamWorld Heist nihayet ülkemizde de oynanabilecek!

- Advertisement -

Şimdiye kadar sadece ülkemizde bulunmayan 3DS için piyasaya çıkan SteamWorld Heist ay sonunda PS4 ve PSVita, çok yakında da PC, Xbox One, Wii U ve iOS’a geliyor.

İsveçli Image & Form tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl sonunda Nintendo 3DS’e çıktıktan sonra milyonlarca adet satış yapmayı başaran SteamWorld Heist, nihayet ülkemizde de rahatlıkla oynanabilecek. 19.99$’lık satış fiyatı ile PlayStation 4 ve PsVita için piyasaya çıkması beklenen oyunun diğer platformlar için fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Ayrıca tüm bu platformlarda The Outsider eklentisi ilk andan itibaren erişilebilir olacak.

SteamWorld Heist her ne kadar platform oyununu andırsa da 2 boyutlu XCOM diyebileceğimiz, stratejik öğelerin ön planda olduğu bir oyun. Diğer taraftan Worms oyunlarında olduğu gibi, 100 farklı silahtan birisini kullanarak ve bu silahları duvarlardan sektirmek, engellerden aşırtmak ve aynı anda birden fazla düşmanı yok etmeye çalışmak suretiyle hayli tanıdık gelebilecek bir oyun mekaniği de sunmakta.

Metacritic puanı 86 olan oyunu merakla bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler