div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms 5 milyon oyuncuya ulaştı!

- Advertisement -

Beş yıl geçmesine rağmen Firefly’ın “Kale MMO’su” büyümeye devam ederken PC ve Mac’teki talebi karşılamak için yeni bir dünya açıyor.

Bugün geliştirici ve yayıncı olan Firefly Stüdyoları’nın popüler “Kale MMO’su” Stronghold Kingdoms’ın 5 milyon oyuncuyu geçtiği duyuruldu. Yayında olduğu süre boyunca %10’luk çevrim oranına sahip olan ve sadece Steam üzerindeki oyuncularıyla aktif oyuncu bakımından Total War ile Anno gibi büyük yapımları geride bırakan Firefly, ilk oynaması ücretsiz oyununun bu başarısından dolayı oldukça mutlu.

“Biz bu oyunu yayınladığımızda oynaması ücretsiz konsepti daha yeni başlıyordu. 5 milyon oyuncuya ulaşmayı geçtik, tek bir ödeme almak bile hayaldi.” dedi Pazarlama müdürü Nick Tannahill ve devam etti. “O zamanlar bu tarzdaki MMO’ların üç yıllık ömrü olurdu ve Kingdoms ilk kapalı alfası 2009’da gerçekleşmişti.

Başarısının yanında özellikle çevrim oranı ve ödeme yapan kişi başına ortalamasının bu piyasanın çok üzerinde olması bizim için hala inanması zor bir şey. Oyuncuların da merakla beklediği, yeniden tasarladığımız mobil sürümü iOS ve Android’de yayınlamak için sabırsızlanıyoruz.”

Stronghold Kingdoms dünyada 100’ün üzerinde ülkede oynanıyor ve oyuncularımızın en yoğun olarak bulunduğu yerler aynı zamanda ilk oyunun da hayran kitlesinin yoğun olarak bulunduğu yerler. Bunların arasında büyük Stronghold topluluklarını içeren ABD, Rusya, Almanya, İngiltere, Polonya gibi ülkeler var. Bu yaz gelecek olan mobil sürümle birlikte Firefly Güney Amerika, Türkiye ve Avrupa’nın diğer kısımlarında da mevcut varlığını güçlendirmek istiyor.

Bu kilometre taşını kutlamak için Firefly yeni bir dünyayı duyurdu. Global Conflict oynanabilir ülke sayısını 151’e çıkararak online kale inşasını PvP köklerine geri döndürüyor. Online savaş artık neredeyse dünyadaki tüm ülkeleri içeriyor ve şehirler, ülkeler ve hatta kıtalar arasındaki savaşları mümkün kılıyor.

Oyuncular şimdi ortaçağ dünya savaşına doğrudan katılmak için Global Conflict’i ücretsiz oynayabilirler,

- Advertisement -

www.strongholdkingdoms.com

Basın bülteninden derlenmiştir.

screenshot_3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler