div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Styx: Shards of Darkness ertelendi…

- Advertisement -

Cyanide Studio bu yılın sonunda piyasaya çıkması beklenen Styx: Shards of Darkness’ın 2017 başlarına ertelendiğini duyururken bir de oynanış videosu yayınladı.

Styx, daha detaylı ve geniş hikayesi, ilk oyunun çok üstüne çıkmasını beklediğimiz içeriği ve yeni oyun motoru Unreal Engine 4 ile göz dolduruyor.

Ertelemenin temelinde de bu detay yatmakta zira oyun geliştirilmeye Unreal Engine 3 ile başlamış ve firma daha sonradan yola Unreal Engine 4 ile devam etme kararı almıştı. Cyanide Studio’dan yapılan açıklamada da ekibin yeni motora adapte olmasının zaman aldığı ve mümkün olan en iyi oyun deneyimini yaşatmak üzere oyunun 2017 başlarına ertelendiği belirtilmiş.

Hikâyeye göre Styx, hırsızlar şehri Thoben’de bir iş üzerindeyken, gizemli bir memur olan Helledryn ile beklenmedik bir anlaşma yapar. Styx olarak göreviniz ise Büyükelçi’nin asasını çalmak. Memurun söylediğine göre bu işin karşılığı ise, bu riske değecek olan Styx’in güç kaynağı büyülü amber olacak.

Hedefinize gizlice ulaşmaya çalışırken Cüceler, Elfler gibi her ırktan yaratığın da bu asanın peşinde olduğunu göreceksiniz. Her ırkın ayrı güçleri olduğu oyunda, görevinizde başarılı olmak istiyorsanız onların güçlü ve zayıf yönlerini öğrenmeniz gerekiyor. Bu görevde ise suikastçiliğiniz, amber güçleriniz, yetenekleriniz, ekipmanlarınız ve üreteceğiniz etkenler de size yardımcı olacak!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler