div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sudden Strike 4 geliyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz 15 yılda Blitzkrieg serisiyle beraber kendisine özel bir yer edinen Sudden Strike’ın dördüncü oyunu 2017 İlkbaharında geliyor.

Bu tür gerçek zamanlı stratejileri gerilim filmlerine benzetmek mümkün zira hem teknik açıdan, hem de oynanış açısından ciddi eksiklerine rağmen genellikle verdiğimiz puanlar ile açıklayamadığımız bir değere sahipler. Serinin son oyunu Sudden Strike 3: Arms for Victory piyasaya çıkalı 8 sene geçmişken, Kite Games tarafından tasarlanan ve dağıtımcı Kalypso tarafından duyurulan yeni oyun da bu çizgiyi takip ediyor.

Oyunun önceki nesille kıyaslandığında grafik açıdan çok yol katedemediğini hemen fark edeceksiniz ki beklentimiz de bu değil zaten. Bir süredir Beta aşamasında bulunan Blitzkrieg 3’ün grafiksel açıdan çağ atlayıp, Company of Heroes serisine yaklaşmaya çalışırken ne hallere düştüğü de ortadayken, bizim aradığımız şey derinlik ve Sudden Strike 4 de bunu vadediyor.

Oyunda İngiliz/Amerikan, Alman ve Rus taraflarının olduğu üç ayrı senaryo ve toplamda da 100’den fazla ünite yer alacak. Aynı zamanda aralarında Rommel, Patton ve Monty’nin de bulunduğu dokuz farklı kumandan oyunda mevcut olacak ve her birinin getirip götürdükleri farklı farklı.

Sudden Strike 4’ün duyurulduğu platformlar ise PC, PS4, Mac ve Linux.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler