div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Telltale’den Guardians of the Galaxy oyunu geliyor!

- Advertisement -

Bugüne dek Sam & Max, Back to the Future ve Batman gibi pek çok popüler başlığı kendince yorumlayan Telltale’in yeni hedefinde Marvel’ın en ilginç temalarından biri var.

Bir Telltale klasiği olarak, Aralık ayında yapılacak olan The Game Awards sırasında duyurulması beklenen yapımın geçici ismi ise Guardians of the Galaxy – Blue Harvest. Elbette bunun sadece bir proje ismi olması büyük ihtimal ve muhtemelen değişecektir.

Diğer taraftan oyunun Guardians of the Galaxy’nin çizgi romanlarını mı yoksa sinema versiyonunu mu takip edeceği de henüz belli değil. Ancak hangisinin yolundan giderse gitsin Telltale’in diğer oyunlarında yaptığı gibi hikayeyi alıp kendinden yorumlaması veya bir yan hikaye anlatması büyük ihtimal.

Oyunun çıkış tarihi konusunda da şimdilik bir duyum yok ancak Nisan ayında beyaz perde ile buluşacak olan Guardians of the Galaxy 2 ile arayı çok açmayacağını tahmin ediyoruz.

435

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler