div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Witcher III artık tek parça!

- Advertisement -

2015 yılında LEVEL editörlerinin oylarıyla ve açık farkla yılın oyunu seçilen The Witcher III: Wild Hunt, artık Game of the Year versiyonu ile edinilebilecek.

30 Ağustos tarihinde, iki eklenti Hearts of Stone ve Blood and Wine ile beraber gelecek olan versiyon, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında ve aynı anda tüm dünyada satışa çıkacak. Bununla birlikte oyun için sunulan ücretli/ücretsiz tüm içeriğin de pakete dahil olduğunu belirtelim.

Oyunun ana hikâyesi bilindiği gibi oyuncuları uzun süre meşgul etti ve tüm görevleri yapmak istediğinizde, oyunun başında harcadığınız süre 150 saati rahatlıkla geçiyordu. Sadece ana görevlerin dâhi 50 saati bulduğunu düşünürsek, son yılların en iyi RPG oyunu olduğu tezi de pek desteksiz kalmamış oluyor. Bununla birlikte ana oyunun uzunluğu yetmezmiş gibi, Hearts of Stone (+10 saat) ve Blood and Wine (+30 saat) eklentileri ile de bu keyfi uzatmanız mümkün.

Oyunun GOTY versiyonunun Steam fiyatı henüz belli değil, ancak 100-110 TL aralığında olmasını bekliyoruz.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Şu adamları takdir etmemek elde değil. Çıkmadan ön sipariş vermiştim hiç pişman olmadığım gerçekten bana aradığım her şeyi verdiler. Muhteşem bir oyun ve muhteşem bir yapımcı/yayıncı zihniyeti. Çok yaşa CD Project RED

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler