div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Total War: Warhammer için yeni DLC çıktı!

- Advertisement -

Total War: WARHAMMER – Call of The Beastmen sefer paketi ve Ücretsiz İçerik yayınlandı.

Total War: WARHAMMER’ın ilk sefer paketi, Grand Campaign moduna,tek kişilik ve multiplayer savaşlar için Beastmen oynanabilir ırkını ve kendi hikaye seferleri olan ‘An Eye for an Eye’ bölümünü ekliyor. Gerilla savaşlarının ustası olan Beastmen ırkı sert ve hızlı biçimde saldırıyor, orduları pusuya düşürüp onları Lore of the Wild’ın kaotik büyüleriyle vuruyor, sonra da ormanın sisi içinde kayboluyorlar.

Beastmen’e Grand Campaign modunda Warhammer Fantasy Battles’ın iki Efsanevi Lordundan birisi liderlik edecek – ikisi de kendine has yetenek ağaçlarına, becerilerine, görev zincirlerine, efsanevi eşyalarına ve Grand Campaign başlangıç pozisyonlarına sahip olan Khazrak The One Eye veya Malagor The Dark Omen. Savaşta Centigor, Minotaur ve dev Cygor gibi yarı-insan hilkat garibelerinden oluşan sürülerini kullanacaklar ve hızlı ve inanılmaz etkili bir oyun stili sunacaklar.

Total War: WARHAMMER’ın süregelen ücretsiz içerik programı dahilinde Call of The Beastmen ayrıca DLC’yi satın alsın veya almasın tüm oyuncular için Amber Wizard kahramanını da ekleyecek. Lore of Beasts kullanan Amber Wizard, savaşa vahşi Mantikorlar çağırabiliyor.

Beastmen’e daha detaylı bir bakış atmak isterseniz Beastmen sefer ve savaş oyun görüntülerini izleyebilir ve https://www.twitch.tv/totalwarofficial adresindeki canlı yayına katılabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler