div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Transformers 5 filminin ismi belli oldu

- Advertisement -

Transformers film serisinin yenisi yolda.

Transformers 5 adıyla bahsi geçen filmin adı da sonunda belli oldu.

Son olarak Transformers: Age of Extinction filminde Optimus Prime‘ı, elinde kocaman bir kılıçla Grimlock’ı bir süvari gibi sürerken görmüştük.

optimus-prime-grimlock

Bu görüntüyü niye hatırlattık? Çünkü Transformers 5 filminin ismi doğrudan bana bu anı hatırlattı. Yeni filmin ismi Transformers: The Last Knight olarak açıklandı.

Transformers: The Last Knight deyince aklıma ilk olarak ata binen bir şövalye geldi. Optimus Prime’ın Grimlock’ın üzerine binmesi bir şövalyenin atı üzerinde savaşa gidişi gibiydi. Eee sonuç olarak Optimus Prime da Primelar’ın sonuncusu. Böylece filmin isminde geçen The Last Knight doğrudan Optimus Prime ile ilgili bir film gelecek izlenimi yarattı.

transformers-the-last-knight

- Advertisement -

Filmin logosu da Paramount Pictures tarafından yayınlandı.

Art Marcum, Matt Holloway ve Ken Nolan tarafından yazılacak senaryoyu yine Michael Bay filme çekecek. Mark Wahlberg, başrol olarak devam ederken filmde genç kızı Isabela Moner oynayacak. Komedyen Jerrod Carmichael da filmde yer alacak bir diğer isim.

Filmin 23 Haziran 2017’de vizyona gireceği açıklandı.

Transformers: The Last Knight çekimleri 6 Haziran’da Detroit’te başlıyor.

Haber: frpnet.net – Kayra Keri Küpçü

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler