div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Uncharted’a yeni öykü: The Lost Legacy

- Advertisement -

İçinde bulunduğumuz yılın en iyi oyunlarından biri olan Uncharted 4’ün ardından, PSX 2016 sırasında yeni bir Uncharted oyunu ile karşılaştık.

İlk başta Uncharted 4’ün tek kişilik hikaye DLC’si olduğu düşünülen yapım, Naughty Dog’un yaptığı açıklamaya göre başlı başına bir oyun ve çalışmak için Uncharted 4’e ihtiyaç duymayacak.

Videodaki peçeli kahramanımız ise daha sonra da fark edeceğiniz üzere Uncharted 2’de Nathan’ın sevgilisi olan Chloe. 8.5 dakikalık video boyunca Chloe yeteneklerini sergilerken, hikaye konusunda da ufak bir bilgilendirme yapıldı.

Buna göre, dillere destan bir artifact’ı çıkartmak ve olmadık ellere düşmesini engellemek için çok sevgili Chloe’miz son oyundan hatırlayacağımız Nadine Ross ile iş birliği yapacak. Hindistan’ın sarp dağlarında geçecek olan hikaye boyunca da beraber çalışarak, bu artifact’ın gizemini ortaya çıkartacak ve Uncharted için fazlasıyla karanlık gibi gözüken bu öyküde bizlere eşlik edecekler.

Uncharted: The Lost Legacy’nin çıkış tarihi henüz belli değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler