div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Unutulmaz bir Ulusal Turnuva!

- Advertisement -

5. yılını geride bırakan TüSOT, tarihinin en ödüllü ulusal turnuvasını geride bıraktı. Gökhan Sağlam tarafından 24 Haziran 2016 tarihinde İstanbul’da Goblin Oyun Kulübü’nde düzenlenen 2015-16 sezonu TüSOT X-Wing Ulusal Turnuvası birçok yönden unutulmaz oldu.

Birincinin 800 TL değerinde Goblin hediye çeki kazandığı turnuvada, şampiyon oyuncu ayrıca piyasa değeri 600 TL olan özel bir birincilik kupası kazandı. Bunun dışında sponsorlarımızın destekleriyle tüm katılımcılara çok sayıda ödül dağıtıldı.

Turnuva formatı gereği gündüz seansında oyuncular A1 tipi turnuvada mücadele ettiler. 3 maçlık bu bölümün sonucunda ilk 4’te yer alan oyuncular yarı finale kalmaya hak kazandılar. Öğleden sonra seansı eleme usulü devam ederken, toplam 3 maç yapıldı. Ayrıca yarı final ve final maçları canlı olarak takipçilerimizle buluştu.

DSC02832

Gökhan Sağlam’ın desteği sayesinde şampiyonluk kupası hazırlanırken, tüm oyuncular da Ulusal Turnuvaya özel ahşap mesafe cetvelleri ve hatıra şiltleri kazandılar. Halil Kardıçalı’nın girişimi sayesinde oyunun üreticisi olan FFG, oyuncularımıza her birinin piyasa değeri 25 dolar olan sınırlı üretim pilot kartları hediye etti. Ayrıca turnuvaya ev sahipliği yapan, ödül sponsorumuz Goblin Oyun Kulübü de organizasyonun masraflarını üstlendi ve tüm oyunculara hatıra fincanları hediye etti. Böylece Ulusal Turnuvada yaklaşık olarak 2.500 TL değerinde ödül dağıtılmış oldu.

Oyuncuların sezon içerisinde gösterdikleri başarı sonucu davetle katılabildiği Ulusal Turnuvada yer alan oyuncular şunlardı: Ahmet Gürsoy, Berkay Mumoğlu, Çağlar Kalaycıoğlu, Giray Aydın, Görkem Demircioğlu, Halil Kardıçalı, Işık Belül ve Ural Urgunlu.

Yarı finalde Görkem Demircioğlu’nun Imperial filosu Ural Urgunlu’nun Scum filosu ile karşılaşırken mücadeleyi kazanan ve bir üst tura çıkan Görkem Demircioğlu oldu. Diğer yarı final mücadelesindeyse Işık Belül’ün Imperial filosu, Berkay Mumoğlu’nun Scum filosuyla karşılaştı. Bu mücadelenin kazanarak finale çıkan oyuncuysa Berkay Mumoğlu oldu.

- Advertisement -

Görkem Demircioğlu ve Berkay Mumoğlu arasında gerçekleşen ve büyük heyecana sahne olan final mücadelesinde gülen taraf ve 2015-16 sezonunun Ulusal Şampiyonu Berkay Mumoğlu oldu.

DSC02758

Başta şampiyon Berkay Mumoğlu olmak üzere katılan tüm oyuncuları kutluyor, organizasyonun hayata geçmesine destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Eylül ayında başlayacak yeni sezonda tekrar görüşmek üzere…

DSC02757

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler