div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WH40K: Sanctus Reach duyuruldu!

- Advertisement -

Biz Dawn of War III’ü beklerken, Slitherine de sıra tabanlı yeni bir Warhammer 40.000 oyununu duyurdu: Sanctus Reach

Oyun belki tarz olarak WH40K: Regicide’ı andırabilir ancak grafik yönüne hayli ağırlık verilmiş, daha önce tatmadığımız bir WH40K deneyimi hedefleyen bir oyun ve Straylight Entertainment adlı firmanın da ilk oyunu ve ana hatlarıyla Space Wolves birliği ile Orks arasındaki savaşlar üzerine kurulu.

Oyunda “Stormclaw” ve “Hour of the Wolf” adında iki ayrı hikâye bulunacak ve onlarca farklı WH40K birimini kullanarak, masaüstü oyunlarda gördüğümüze en yakın Warhammer 40.000 evreninin tadını çıkartacağız. Oyunda WH40K’den alışık olduğumuz üzere her biriminin farklı güçleri ve zayıf noktaları var, bu yüzden pek sanmıyoruz ama bu evrene yabancıysanız başlarda birimler arasında büyük güç farkları varmış gibi gelebilir lakin oyuna ve birimlere alıştığınızda zayıf gözüken bir birimin bile büyük fark yarattığını görebileceksiniz.

Oyun ne Dawn of War’un görsel mükemmelliğine, ne de WH40K: Armageddon’un çılgın çeşitliliğine sahip. Ancak uzun zaman sonra bana bir WH40K haberini “Of bu sene ne Warhammer oyunu yaptı arkadaş!” temalı bir şeyler söylemeden yazdırmayı başardı.

Oyun Kasım ayında PC için piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler