div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox Live Gold bundan sonra cep yakacak!

- Advertisement -

Microsoft’un tebliğ ettiği yeni kararlara göre, Türkiye dahil altı ülkede Xbox Live Gold bedellerinde ciddi artış söz konusu.

Durum hangi açıdan bakarsanız bakın üzücü öncelikle zira Xbox Live’ın Gold hizmeti hem içerik hem de fiyat anlamında PS+’a göre ciddi anlamda avantajlı bir paket. Bununla birlikte “beklenen döviz dalgalanmaları” sebebiyle alındığı duyurulan yeni karara göre Türkiye, Avusturya, Macaristan, Güney Afrika, İsrail ve İsveç’te oyuncuları ciddi bir zam bekliyor.

Buna göre önümüzdeki dönemden (20 Haziran) itibaren Türkiye’de bir yıllık Xbox Live Gold üyeliğinin fiyatı 99 TL‘den 179 TL‘ye yükseliyor. Güney Afrika’da ise durum daha da kötü, neredeyse üç katı bulan bir artış söz konusu.

Pek çok kullanıcının üyeliğini yenileme aşamasında iki kez düşünmesini gerektirecek ciddi bir artış söz konusu, bakalım oyunculardan nasıl bir tepki gelecek.

Değerli bir Xbox Live Gold üyemiz olarak, Gold topluluğunun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Türkiye’deki kur dalgalanmalarını dikkatlice değerlendirdikten sonra, sunduğumuz tekliflerin müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde daima hizmet ve değer dengesi sağladığı anlayışıyla, Xbox Live Gold aboneliklerimiz için fiyat ayarlaması yapacağız.

Aynı şekilde, Xbox Live Gold abonelik paketlerinizin fiyatları da artacaktır. 20 Haziran 2016 tarihinden itibaren, 12 aylık Xbox Live Gold aboneliğinizin fiyatı 99,99’dan 179,00’a yükselecektir. Aboneliğiniz şu anda 20 Haziran 2016 tarihinden önce otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanmışsa, bir sonraki planlanan otomatik yenileme zamanında mevcut fiyattan ücretlendirileceksiniz. Aboneliğiniz şu anda 20 Haziran 2016 tarihinden sonra otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanmışsa, bir sonraki planlanan otomatik yenileme zamanında yeni fiyattan ücretlendirileceksiniz.

Yenileme işleminizin kesintisiz bir şekilde gerçekleştiğinden ve her ay 4’e kadar ücretsiz oyunla ve oyunlarda %50-75’e varan özel indirimlerle en gelişmiş çok oyunculu oyun deneyimine erişiminizin devam ettiğinden emin olmak için lütfen hesabınızın ve ödeme bilgilerinizin güncel olduğunu https://billing.microsoft.com adresinden onaylayın.

Xbox Live Gold için ödeme şeklinizi değiştirmek, yenileme tarihinizi kontrol etmek veya aboneliğinizi iptal etmek amacıyla lütfen https://account.microsoft.com/services adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: http://support.xbox.com/tr-TR/billing/xbox-subscriptions/gold-subscription-changes-faq

Gold’u seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Xbox Live Ekibi

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler