div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox One S yok satıyor!

- Advertisement -

Microsoft’un geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de satışa sunduğu Xbox One S’in beyaz modeli, dünya genelindeki satıcıların çoğunda tükendi bile.

Yeni model bilindiği gibi daha küçük bir tasarıma, tasarımı elden geçirilmiş bir gamepad’e, HDR ve 4K desteğine sahip. Ayrıca kocaman, meşhur adaptörü de cihazın içine sığdırıldığından dolayı çevre birimleri anlamında da daha rafine bir ürün.

Şu anda gelen bilgiler, ilk planda 2TB’lık beyaz ve Gears of War renkleriyle satışa sunulan Xbox One S’in beyaz modelinin stoklarda ya kalmadığı, ya da çok azaldığı yönünde. Ayrıca Türkiye lansmanında da bize verilen bilgiler bu modelin sınırlı sayıda üretileceği ve stokların yenilenmesinin düşünülmediği yönündeydi.

Kısaca 2TB’lık modeli satın almak istiyorsanız ve bulunduğunuz yerde de kalmadıysa tek seçeneğiniz aşağıda görebileceğiniz Gears of War özel sürümü.

Xbox One S’in 500GB ve 1TB’lık modellerinin yakın zamanda piyasaya sunulması beklenmekte, 2TB’lık beyaz versiyonunu ise 1899 TL karşılığında tükenmeden satın alabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler