div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox One’a Özel HyperX CloudX Oyuncu Kulaklığı Satışa Sunuluyor!

- Advertisement -

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, profesyonel oyuncu kulaklığı HyperX CloudX’in dağıtımına başlandığını duyurdu. Microsoft ile yapılan partnerlik anlaşmasıyla birlikte Xbox One’ın lisanslı kulaklığı olan HyperX CloudX, ödüllü HyperX Cloud tasarımını üstün ses teknolojisiyle destekliyor.

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla dikkat çeken HyperX, Microsoft’un sevilen oyun konsolu Xbox One için kulaklık partneri oldu. HyperX Cloud’un ödüllü tasarımına sahip olan HyperX CloudX, Xbox One kullanıcılarına en gerçekçi ses deneyimini sunmak için satışa sunuluyor.


Taşıma çantası, çıkarılabilen mikrofonu ve sökülebilir ses kontrol ünitesiyle birlikte gelen HyperX CloudX, mat siyah-gümüş tasarımı sayesinde Xbox Elite Wireless Controller ile adeta birbirini tamamlıyor. Uzun saatler kullanımda bile başta ve kulaklarda ağrı yaratmayan CloudX, konforlu kafa bandı ve hafızalı kumaşa sahip kulak yastıkları ile oyuncular için ekstra konfor sunuyor.

53mm sürücüsü ile kristal berraklığında ses kalitesi deneyimi yaşatan HyperX CloudX, TeamSpeak ve Discord başta olmak üzere, Skype, Ventrilo, Mumble ve RaidCall ile tam uyumlu olarak gelişmiş bir iletişim deneyimi sunuyor.

HyperX CloudX’in Teknik Özellikleri:

-Xbox One’ın lisanslı kulaklık partneri
-53mm sürücü
-Kristal berraklığında ses kalitesi
-Hafızalı kumaştan yapılmış yastıklar
-Konforlu kafa bandı
-Çıkarılabilen, gürültü önleyicili mikrofon
-Frekans aralığı: 15Hz-25,000Hz
-Mikrofon ve kablo ile ağırlık 322gr

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler