div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

“Yayınaçık”ta yarı finalistler belli oldu!

- Advertisement -

Geleceğin streamer’larının arandığı “Yayınaçık”ta yarı finalistler belli oldu!

Logitech G’nin, Multiplayer.tv işbirliğiyle geleceğin streamer’larını belirlemek amacıyla düzenlediği Yayınaçık isimli yarışmada yarı finalistler belli oldu. Ön jüri değerlendirmesini takiben katılım koşullarını yerine getiren 96 kişiden 20’si, yarı finale yükselmeye hak kazandı. 2 Aralık Cuma günü canlı yayında duyurulan yarı finalistler, www.yayinacik.net adresinde kendileri için oluşturulan profil sayfalarında, videolarıyla birlikte halkın oylamasına sunuldu.

2 hafta sürecek oylamayla birlikte, Yayınaçık.net üzerinden yapılacak canlı yayında izleyicilerden en çok oyu alan 1 streamer doğrudan finale kalacak. Merthan Yalçın, Tuna ”Pintipanda” Akşen, Kaan Kural, İsmail Şenol, Mete Özbey ve Dost Kayaoğlu’dan oluşan canlı yayın jürisi, finale kalan diğer 3 streamer’ı belirleyecek. Yarışmanın 4 hafta sürecek son etabında, finalistler her hafta farklı bir oyunla jürinin karşısına çıkacak. Geleceğin streamer’ı, 4. haftanın sonunda jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmeyle belli olacak.


YAYINAÇIK YARI FİNALİSTLERİ

Başak Zengury
Samet Morca
Ogün Can Erdoğan
Murat Masanoğlu
Yasin Sunan
Serdar Dede
Mert Beyaz
Hakan Gelgit
Tankut Eraslan
Yusuf Aydın
Mösye Efe
Umut Çakmak
Hakan Kara
Tayfun Şaka
Çağatay Demircan
Alper Biçen
Ali Ekmekçi
Doğukan Adal Yılmaz
Emircan Kocakaya
Çağlayan Oktar

bulteneklenti-636166150162133753

Ödüller ve detaylı bilgi için: www.yayinacik.net

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler