div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Ghostbusters oyunu çıktı!

- Advertisement -

Activision Publishing, Inc. Sony Pictures işbirliğiyle 29 Temmuz’da vizyona girecek olan Ghostbusters filminin öncesinde, heyecan verici yeni video oyunlarını yayınladı.

Ghostbusters tek kişilik senaryoya ve dört kişiye kadar oynanabilecek yerel çoklu oyuncu moduna sahip olan, üçüncü şahıstan oynanan bir aksiyon rol yapma oyunu. Filmdeki olayların sonrasında geçen oyunda oyuncular Manhattan’ın en hayaletli ortamlarında çaylak hayalet avcılarını kontrol edecekler, gizli toplanabilir eşyaları bulacaklar ve şehirdeki haydut hayaletleri kovmaya çalışacaklar. Seçebileceğiniz dört farklı kahraman bulunacak ve her kahraman macera sırasında yeni ekipman ve yeteneklerle güçlendirilebilecek.

Oyun PlayStation®4, Xbox One ve PC için geliştirildi.

Oyuncular ayrıca içinde Ghostbusters video oyunu, dört klasik Ghostbusters kostümü, bonus tuzak ve oyundan esinlenen özel ekran teması içeren DLC bulunan Ghostbusters Bundle’ı da satın alabilecekler. Ghostbusters Bundle da bugün Avrupa’da PlayStation®Network yoluyla PlayStation®4 ve tüm dünyada Xbox Games Store yoluyla Xbox One için çıktı.

Ghostbusters: Slime City oyuncuları çaylak bir hayalet avcısı rolünde şehri yeni doğaüstü tehditten kurtarmakla görevlendiren yeni bir mobil oyun. Performansı arttırmak ve kozmetik iyileştirmeler yapmak için benzersiz proton paketleri hazırlayın, karargahınızı geliştirin, yeni silahlar ve ödüller için görevleri tamamlayın. Gruplar kurmak ve topluluk yarışmalarında, süreli etkinliklerde ve PvP karşılaşmalarında mücadele etmek için diğerlerine katılın. Ghostbusters: Slime City App Store yoluyla iPhone, iPad ve iPod touch cihazları, Google Play yoluyla Android cihazları ve Amazon Appstore yoluyla Kindle cihazları için uygulama-içi satın alım özelliğiyle ücretsiz olarak indirilebilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler