div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Razer Blade Pro Oyuncu Notebook’u Duyuruldu!

- Advertisement -

Razer Oyuncu Masaüstünü Dizüstüne Sığdırdı:

17.3-inç G-Sync IGZO ekran, en yeni Intel quad-core i7 CPU, NVIDIA® GeForce® GTX® 1080 GPU, 2 TB’ye kadar SSD depolama ve Razer’ın Ultra-Low-Profile Mechanical tuşlarıyla donanmış olan yeni Razer Blade Pro dünyanın en ince ve en hafif masaüstü alternatifi olarak çıkış yaptı.

razer_blade_pro

Oyuncular için önde gelen yaşam tarzı markası Razer™, yeni 17-inç Razer Blade Pro’yu bugün duyurdu. Her yönüyle tamamen yeniden tasarlanan sistem, özellikle masaüstü performansına sahip olmak isteyen ama bir yandan da taşınabilirlikten vazgeçmek istemeyen bilgisayar ve oyun tutkunlarıyla usta kullanıcılar için üretildi. 1 inç kalınlığın altındaki notebook’larda daha önce mümkün olmayan bir güce sahip olan Razer’ın yeni sistemi neredeyse her işi her yerde yapabilecek kapasiteye sahip.
Yeni Razer Blade Pro en yeni Intel® Core™ i7 quad-core işlemci ve gelecek nesil NVIDIA® GeForce® GTX 1080 GPU ile donatıldı. Razer tarafından üretilmiş en güçlü sistem ve GTX 1080 GPU’ya sahip en ince dizüstü. Yeni Razer Blade Pro’nun öne çıkan diğer özellikleri arasında, gelişmiş bağlantı opsiyonları için Thunderbolt 3, 32 GB DDR4 çift kanal bellek, Raid 0 deposunda 2 TB’ye kadar PCI M.2 SSD ve dahili SD kart okuyucu var.

Tüm diğer benzer donanımlı masaüstü alternatifleri iki inçten (5.08 cm) fazla kalınlığa ve 4.54 kg’den fazla ağırlığa sahipken, yeni Blade Pro ikonik formunu koruyor. Yekpare CNC alüminyum şasesi halen sadece 0.88 inç inceliğinde ve ağırlığı ise 3.6 kg’den daha az. İçeriğindeki AC adaptörü ayrıca benzeri şekilde donatılmış sistemleri gölgede bırakıyor ve Blade Pro’nun kolaylıkla taşınabilme özelliğine olumlu etki yapıyor.

Yeni Razer Blade Pro’nun daha da dikkat çekici bir özelliği ise sistemin termal yönetim sistemi. Blade Pro’nun tamamen yeni olan termal yönetim sistemi bir dizüstünde bulunan dünyanın en ince üretilmiş buhar hazneli soğutma çözümünü taşıyor. Buhar haznesi ısı rezistansını ve popüler noktaları, ısıyı hızlıca, eşit oranda ve verimli şekilde dağıtarak düşürüyor. Özel bir fan tasarımı ve dinamik ısı eşanjörü, ısı dağıtımını maksimize etmek için buhar hazne ile bağlandı. Böylece Razer Blade Pro bu kadar ince bir şasede birleştirilen en güçlü bilgisayar haline geliyor.
Masaüstünün yerini alacak olan bu dizüstü hiçbir konuda taviz vermeden tasarlanıp üretildi. NVIDIA G-SYNC™ teknolojisine sahip etkileyici 17.3-inch 4K IGZO monitörü mümkün olan en pürüzsüz kare sayısını üretiyor. Ekran, oyuncular ve profesyonellere en zengin görselleri sunmak adına %100 Adobe RGB renk doğruluğu sunuyor.
Ek olarak, Razer Blade Pro, Razer’ın Ultra-Low-Profile Mechanical tuşlarını taşıyan ilk dizüstü bilgisayar. Her bir tuş gerçek harekete geçirme ve başlama noktasına sahip. Basışlar, tam boy mekanik klavyelerdeki hissi vermek üzere, 65 gram güçle donatıldı. Hem klavye hem trackpad (touchpad) ayrıca Powered by Razer Chroma™ teknolojisine sahip. Bu teknoloji, kullanıcı tarafından özelleştirilebilir ve oyunlara senkronize edilebilir olan neredeyse sonsuz sayıda büyüleyici ışık efektlerini mümkün kılıyor.

Blade Pro’nun özellikleri HTC Vive™, Oculus Rift ve OSVR HDK 2 için gerekli olan minimum donanım gereksinimlerinin çok ötesine geçiyor ve böylece bu yeni dizüstü, hem oyun/bilgisayar tutkunları hem de geliştiriciler için en taşınabilir VR özellikli cihazlardan biri haline geliyor.
Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, Berlin’den canlı yayınla prömiyerini yaptığı yeni Razer Blade Pro için şunları söylüyor: “Orijinal 17-inç Blade, PC’ye güç ve taşınabilirlik getiren ilk dizüstü bilgisayardı. Yeni Razer Blade Pro ile bu yaklaşımı bir adım öteye götürdük. Sahip olduğu termal mühendislik şaşırtıcı. Tek ürün ve küçük bir ekibe sahip olduğumuz günlerden, oyun sistemleriyle dolu bir kataloğa ve taşınabilir bir oyun canavarının yapabileceklerinin sınırını zorlayan kalabalık bir mühendis ve tasarımcı grubuna sahip olduğumuz bugünlere kadar kat ettiğimiz yol bizi heyecanlandırıyor.”

- Advertisement -

NVIDIA’nın GeForce oyuncu dizüstüleri Kıdemli Ürün Lideri Mark Aevermann ise şunları söylüyor: “Razer’ın Razer Blade Pro’nun içine koyduğu şeyler büyüleyici. Amiral gemimiz GeForce GTX 1080 ile donatılmış bir oyuncu dizüstü bilgisayarı yapmayı başardılar, hem de oyuncuların yolda bile yanında taşıyabilecekleri bir formatta.”
17-inç Blade Pro, Razer’ın bol ödüllü sistem kataloğuna katıldı. 14-inç Razer Blade portatif oyunculuk için kriterleri belirlerken 12.5-inç Razer Blade Stealth performans, değer, büyüme ve taşınabilirlik kombinasyonu sayesinde bu yılın başındaki CES fuarında “En İyi PC” seçildi. Her iki modelin de güncellenmiş versiyonları şu anda satışta.
Razer Blade Pro hakkında daha fazla bilgi almak ve satış durumu hakkında güncellemeler almak için razerzone.com/bladepro adresini ziyaret edebilirsiniz. Ürünlerin bu Kasım’dan itibaren RazerZone.com ve seçili mağazalar üzerinden satışa çıkması planlanıyor.

Fiyat:
4,199 Euro’dan başlayan fiyatlarla.

Piyasa durumu:
Razerzone.com – Amerika ve Avrupa için Kasım’dan itibaren satışa çıkması bekleniyor

Ürün özellikleri:

•NVIDIA® GeForce® GTX 1080 (8GB GDDR5X VRAM)
•Intel® Core i7-6700HQ Quad-Core Processor (2.6 GHz / 3.5 GHz)
•17.3-inç IGZO UHD G-SYNC, 16:9 oran, 3840 x 2160, LED blacklight’lı, kapasitif multi-touch’lı
•Windows® 10 64-bit
•512 GB SSD RAID 0 (2x 256 GB PCIe M.2) / 1 TB SSD RAID 0 (2x 512 GB PCIe M.2) / 2 TB SSD RAID 0 (2x 1 TB PCIe M.2) seçenekler
•32 GB Dual-Channel Sistem Belleği (DDR4, 2133 MHz)
•Anti-ghosting özellikli arkadan ayrı ayrı aydınlatılabilir ultra-low-profile mekanik klavye
•Killer DoubleShot™ Pro:
oKiller™ Wireless-AC 1535 (IEEE 802.11a/b/g/n/ac + Bluetooth® 4.1)
oKiller™ E2400 (Gigabit Ethernet 10/100/1000)
•Thunderbolt™ 3 (USB-C™)
•USB 3.0 port x3 (SuperSpeed)
•HDMI 2.0 video ve ses çıkışı
•SDXC kart okuyucu
•Entegre stereo hoparlörler
•Dolby® Digital Plus Home Theater Edition
•7.1 Codec desteği (HDMI üzerinden)
•3.5 mm kulaklık/mikrofon kombo port
•Entegre webcam (2.0 MP)
•Array mikrofon
•Razer Synapse – programlanabilir klavye, trackpad, arkadan aydınlatma ve fan kontrolüyle kullanılabilir
•Trusted Platform Module (TPM 2.0) güvenlik çipi eklenmiş
•Kensington™ güvenlik slotu
•Kompakt 250 W güç adaptörü
•Entegre 99 Wh şarj edilebilir lityum-iyon polimer
•Yaklaşık ölçüler: 0.88 in. / 22.5 mm (Yükseklik) x 16.7 in. / 424 mm (Genişlik) x 11 in. / 281 mm (Derinlik)
•Yaklaşık ağırlık: 7.80 lbs. / 3.54 kg

Video:
http://rzr.to/bladepro-2016-video

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler