div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yerli yapım Soldiers of the Universe!

- Advertisement -

Ekim 2016 tarihinden beri yerli yapımcı Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen Soldiers of the Universe, Steam Greenlight’ta destek bekliyor.

Tek kişilik bir senaryo modu sunacak oyunun hikayesi; Türkiye Cumhuriyeti’nin gizli askeri operasyonlarında görev alan Hakan isimli kahramanımız, devletin düşmanlarına karşı savaşmak üzere askeri operasyonları yönetecektir.

Yıllarca askeri ve çeşitli bilim dallarında eğitim alan Hakan ile yanındaki üç kahramanla birlikte teröristlere karşı amansız bir mücadeleye girecektir. Askeriye tarafından gelen istihbaratlar ile kahramanlarımız Güneydoğu Anadolu, Kuzey Suriye ve İstanbul’da çeşitli terör örgütlerine karşı operasyonlar yapacaktır.

“Unreal Engine 4” oyun motoru ile geliştirilen oyunun 2017 Mart/Nisan ayında satışa sunulması bekleniliyor. Oyunun Steam Greenlight sayfasına buradan ulaşarak destek olabilir ve daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Oyunun yayınlanan fragmanına aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler