Funtastic yazan:
Yanlış anlamayın ama bir eleştri yapmak istiyorum...
Biz Level okuyucuları olarak sizi gerçekten severek okuyoruz. Gerçekten çok güzel incelemeler yapıyorsunuz.. Ama sizden istediklerimizi önemsemediğinizi düşünüyorum. Biz okuyucular olarak sizden bir sürü tam sürüm oyun istedik (ki bunlar da gayet kaliteli ve ucuz oyunlardı, Heroes gibi) ama hiçbirini gerçekleştirmediniz. Kaç kez poster istendi ama hiçbir şey yapmadınız.. Örneğin haftada bir W.A.S.D'yi istedim ama hala koymadınız...
Sizi çok seviyorum, ama sizden bu konuda daha dikkatli olmanızı istiyorum. 
Funtastic - Kıvanç
Evet...
İstekleriniz ve cevapları:
Tam sürüm anlaşmaları gerçekten de çok fazla kritere bağlı. Bunların en önemlisi de maliyet kalemi. O yüzden hiçbir tam sürüm oyun için söz veremiyor, bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Tam sürüm isteklerinizi ise emin olun ki dikkate alıyor, önceliği o oyunlara tanıyoruz. Ama dediğim gibi her zaman her oyunu vermek mümkün olmuyor.
Poster de bütçelerle doğrudan ilgili bir şey. Biz poster vermek yerine tam sürüm oyun vermeyi tercih ediyoruz. Ancak ileride, neden olmasın?
W.A.S.D. ile de ilgileniyoruz; sadece teknik bir problem var. Şefik belgeseli en kısa süre içinde siteye yükleyecektir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir Funtastic...
İlgin ve olumlu / olumsuz eleştirilerin için teşekkürler