|
|
|
LEVEL 171 (Nisan 2011) 1 Yıl, 1 Ay önce
|
|
Filmin kalitesi pek iyi değil ancak izlenmeyecek kadarda kötü değil, rahatça izlenebiliyor. Ayrıca Allods'u vermeyin nerden çıktı yahu? Şu sıralar Silkroad başta olmak üzere bir çok MMO denedim (sürekli oynamak için değil, bakmak amaçlı) ve Allods son oynadığım oyunlar arasında en hoşuma giden oyun oldu. İleri seviyelere geldikçe insanın oynayası daha da çok artıyor. 
|
|
|
|
Son Düzenleme: 06/04/2011 00:14 Düzenleyen Rocko.
|
ghostshoot
Second Lieutenant
Gönderiler: 1430
Puanlar: 2684
|
|
|
|
By Lyric yazan:
mehmeterden yazan:
Crysis 2 posterinin crysis 2 ile bir alakası yok bence
Hangi oyunla alakası var ?
Top Spin 4 
|
|
|
|
|
Montana
LEVEL
Gönderiler: 35
Puanlar: 1605
|
|
|
|
HaruNGs yazan:
Filmin kalitesi pek iyi değil ancak izlenmeyecek kadarda kötü değil, rahatça izlenebiliyor. Ayrıca Allods'u vermeyin nerden çıktı yahu? Şu sıralar Silkroad başta olmak üzere bir çok MMO denedim (sürekli oynamak için değil, bakmak amaçlı) ve Allods son oynadığım oyunlar arasında en hoşuma giden oyun oldu. İleri seviyelere geldikçe insanın oynayası daha da çok artıyor.
Birini daha kaptırdık Allods Online'a  Artık geçmiş olsun Harun mu demek gerekir, bilemedim..
|
|
|
|
Son Düzenleme: 06/04/2011 13:11 Düzenleyen Montana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaruNGs yazan:
Bir arkadaşoma sodum film nasıl diye? Biraz güzel ama biraz erotiklik var dedi doğrumu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
|
|
|
|
|
|
|
bence haziran sayısında L.A noire kapak olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YUNUS EMRE yazan:
HaruNGs yazan:
Bir arkadaşoma sodum film nasıl diye? Biraz güzel ama biraz erotiklik var dedi doğrumu?
Erotiklikten kastın nedir bunu sormak lazım? İzlediğim kadarıyla her hangi bir sevişme sahnesi yok. Güzel kızlar var, yolda da görebilirsin bunları. Arkadaşın erotiklik var demiş, ben de müsadenle yaşını sormak istiyorum. eğer 16 yaşından küçüksen filmin içerdiği şiddet, seni erotiklikten daha fazla etkileyebilir. Crysis gibi oyunların bile +18 olduğunu düşünürsek... Anladın?
|
|
|
|
|
sedaTR
Soldier
Gönderiler: 1
Puanlar: 0
|
|
|
|
|
İnternetten alabileceğimiz bir yer var mı?
|
|
|
|
|
|