Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 174 (Temmuz 2011)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...3456789...15
BAŞLIK: LEVEL 174 (Temmuz 2011)
*
yss126
Soldier
Gönderiler: 3
Puanlar: 26
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL 174 (Temmuz 2011) 10 Ay, 3 Hafta önce  
Rocko yazan:
Çeşit mi? Son üç ayda beş farklı oyunun (9Dragons, Allods Online, Audition: Season 2, Fantasy Tennis ve Rappelz) kurulum dosyasını verdik. Ayrıca bu ay Florensia'nın da kurulum dosyasını veriyoruz. "Çeşit"ten kastınız, her ay 10 ayrı kurulum dosyası mı mesela?
tanıtım bakımından reklam bakımından olabilir. bütün kapaklar allods olmuş. yoksa oyunun firması level mi?

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
MrUlthor
Soldier
Gönderiler: 4
Puanlar: 10
graphgraph
Arkadaşlar aldığım derginin kartonunun içinden dvd çıkmadı. Aldığım yere sordum onlarda bilmiyor. Kartonda herhangi bir yıpranma yırtılma yada açılma gibi bir durum yoktu. Bu dvd yi ne şekilde temin edebilirim biri bana yardımcı olabilirmi ?

levelxx
Private
Gönderiler: 25
graphgraph
ben istanbulda oturuyorum ve bugün bayiye gitim bana gelmedi dedi

ghostshoot
Second Lieutenant
Gönderiler: 1430
Puanlar: 2684
graphgraph
MrUlthor yazan:
Arkadaşlar aldığım derginin kartonunun içinden dvd çıkmadı. Aldığım yere sordum onlarda bilmiyor. Kartonda herhangi bir yıpranma yırtılma yada açılma gibi bir durum yoktu. Bu dvd yi ne şekilde temin edebilirim biri bana yardımcı olabilirmi ?

level@level.com.tr adresine durumu bildiren bir e-mail atın. Yardımcı olacaklardır.

Nightw93
Private
Gönderiler: 12
Puanlar: 100
graphgraph
Başkentte ikamet edip de dergiyi en son almak çok güzel bi his. Herkes dergiyi bitirdiğinde ben açılmış ezilmiş yıpranmış paketle ilgili e-posta atıyor olucağım müşteri hizmetlerine.

ghostshoot
Second Lieutenant
graphgraph
Dergiler kargoya zamanında veriliyor. Ulaştırma gecikmesi kargoya ait. Her dergiyi ayın birinde bekleme çünkü gelmeyecek. en geç 5-6 güne geliyor. Gelemezse o zaman e-posta atabilirsin. Tabi açılmış,ezilmiş olmasını saymıyorum. O kargodan da olabilir, başka nedenlerden de olabilir. Bu konuda haklısın.

MrUlthor
Soldier
Gönderiler: 4
graphgraph
ghostshoot yazan:
MrUlthor yazan:

level@level.com.tr adresine durumu bildiren bir e-mail atın. Yardımcı olacaklardır.

Yardımın için teşekkür ederim fakat mail attığımda. Bana mailin gönderilemediğine dair bir cevap geliyor çözemedim problemi. failed olarak cevap geliyor.

Nightw93
Private
graphgraph
Kargo şirketini hiç beğenmiyorum sürekli gecikiyor sürekli paketleri açık halde getiriyolar zaten şubeye bi uğradım geçen yerleri pislik götürüyodu adamların ağzından küfür düşmüyodu Benim paketimi bulana kadar diğerlerinin sağını solunu parçaladılar herşeyi üst üste istifliyolar iğrenç bi ortam pakete hiç değer vermiyolar Level ahalisi bu duruma bir çare bulunamaz mı yahu?

Bu arada O ahlaksız emek hırsızını IP adresinden buldurmayak mı sayın Level?

ghostshoot
Second Lieutenant
graphgraph
Evet kargodan bende memnun değilim açıkçası.

Nightw93
Private
graphgraph
Dergim hala gelmedi 2-3 hafta önce adres değişikliği bildiren bi e-posta attım cevap falan gelmedi kesin eski adresime gitti dergi nolcak şimdi? Abone servisi iplemediği için burdan yazıyorum derdimi sayın Level ne yapmalıyım ben?

Üste gitSayfa: 1...3456789...15
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye