Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Online Oyun Kitapçığı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234567
BAŞLIK: Online Oyun Kitapçığı
eragron
Private
Gönderiler: 26
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Online Oyun Kitapçığı 2 Yıl, 10 Ay önce  
Eness yazan:
Metin 2'nin tek eksiği olarak karakterler çok güçlü yazılmış ve galiba buna dayalı olarak 9 puan verilmiş.Fakat o zamanda AirRivals'ta eksi olarak az sayıda mini oyun denmesine rağmen 10 puan verilmiş.Bence her ikisi 9,5 puan almalıdır.

Mini oyun kısmında yanlışlık olmuş sanırım. Free Realms'ın eksi ve artılarına bakarsanı Airivals'la aynı. Sanırım baskı hatsı var.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
qseriq
Private
Gönderiler: 27
graphgraph
Sitede kitapçık olayıı ilk duyduğumda ağzımdan sular akmıştı.Level gibi kaliteli yazar ailesi online oyun yazacak diye.Ve dergiden en büyük beklentim Yalnızca ücretli online oyunlar incelenecek olmasıydı .Fakat binbir hayal kırıklığına uğradım.Dergideki incelemeler levelin incelemeleri deil arkadaşlar.Hepsi Baştan sona(Bazı yerler hariç) reklam nedeniyle dergiye konulmuş incelemeler.Bu kitapçık reklam gelirinden size faydalı olur fakat Bana ve nice kaliteli level okuyucusuna zarar diyorum.Bunlar benim görüşümdür.Kimse bağırıp sen buları nası dersin felan demesin.
...SaygılaR... qseriq

QSERİQ
charliee
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
benim derginin ıcınden kıtapcık cıkmadı(((((( 2 tane assasins creed posteri cıktı.!

RapM@ster
First Lieutenant
Gönderiler: 1682
Puanlar: 38
graphgraph
Cinsiyet: Bay Mert_94_ksk35@hotmail.com Konum: KsK çarşı Doğum günü: 30/10
charliee yazan:
benim derginin ıcınden kıtapcık cıkmadı(((((( 2 tane assasins creed posteri cıktı.!
En güzeli abi ya bırak! Keşke bendede öle olsaydı bi tane dandik Online kitapçık 1 tane daha dandik karahan poster 1 tane süper assassins ve max poster (nedense assassins ve max arka arkaya ) benm senn gibi bi şansım yoktu sen max ve asssassinsi kullanabilirsin arka arkaya oldugu için ben 2 sinden birini tercih etmek zorundayım

Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/ 13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
Skane Gamasta
Soldier
Gönderiler: 4
graphgraph
Levelin Online Oyun Kitapçiği wereceğini duyduğumda sevinmiştim..Cıkan tum MMO oyunları denememe ragmen baglayan biri olmamısti.Kimi oyunlar geliştirilmiştir belki veya yeni patch yapmıslardır umuduyla dergiyi aldım...

Hayal kırıklığı

LEVEL'in birak Metin2 ye 9 wermesini Dergiye bile koymaması gerek kale alınmayacak 3. sınıf flash oyunları muamelesi yapması gereken bir oyuna bu dergide koca bir bolum ayırmıs ve 9 puan olarak anmis .
Ya hiç unutmam o oyuna cıktıı ilk saat basladım .. biraz oynadım (tabi arkadaslarla baslıcaz ama ttnet onlara o gun yamuk yaptı benden 3 saat sonra indirdiler) Arkadasları beklıyım bari dedim malum bir flash oyun(hatta babası bi site) orada insancıkların yaptığı flash oyunları oynarken malum bir yerde takıldım .. tabi zamanda kısıtlı bır suru oyun war 3 saat war nası sıgcak derken malum program geldi aklıma.. hadi bari bir deneyek derken 1 oyun 2 oyun 3 oyun bitti sonradan aklıma geldi.Acaba Bu malum program acaba bu Metin2 de calısırmı biraz deneyım dedım urastım tak cıkar silahları derken ahanda 1 deger kaldı we sureklı deıstırdıkce deısıyor hemen copy paste derken spaceye basılı tutarak harıta sonuna vardim... Daha sonra msnden arkadaslara olayı anlattım onlarında tepki ooo super super hadi kral oluruz baslayalım oldu.Bismillah basladık nitekim kesemediğimiz yaratık (canavar her neyse o oyundakılere bu bıle denmemelı) kalmadı. Lvl 1 de oyun bıtırme gibisinden bir olay oldu ve tabikide bıraktık....
Daha sonra arkadasların gazıyla hadi yaw hile duzeltmıslerdır artık demeleriyle bir kez daha basladık.. Hayatımdakı en komık olaylardan birini o gun yasadım.Gm dediimiz sahislar oyundakı duzenı saglamalı dıye bılırdım o gune kadarda..
Neyse olaya gecelım Her zamankı gibi cepte 20milyon yang(bir zamanlar cok deerlıydı ticaretle kazandım) cepte bir kac item aldım merchantlardan .. koydum pazarıma ınsan gibi satiyordum yanima boyle şaşalı kafasında gm yanan bi tip geldi hop 2 dakka sonra bir pm
Kaldır o merchantı simdi seni kickliyorum 2 . ye banlarım .
Sebeb? bile yazamadan kicki yedim.
................. boyle oyuna dedim kapattım oyunu

3. sınıf flash oyunlarda hile yapılacak kadar basit bir programlamaya sahip
Macro progamralarına karsı hiç bir koruması olmayan ve dahi oyunun kendısınde bulunan
10 yas ve altının bu oyunu oynadığı(daha dogrusu oynamıyolar bi program acıolar onlarda moron gibi onu izlio git cizgi film izle eglen dimi ?)

Bu oyuna Neden? bu dergide yer verildi?

tolga1907
Private
Gönderiler: 22
Puanlar: 36
graphgraph
Bana sorarsanız LeveL bu ay bu kitapçığı para kazanmak için çıkartmış. dergi sadece reklam. Skane Gamasta arkadaşım özellikle sana katılıyorum. metin 2 ve 9 puan mı hööhh ne o öyle metin 2 bana sorarsanız online dergisine kısa kısa bölümü koyulmalı ve oraya metin 2 koyulmalı. Ve ya Karahan şimdi diyeceksiniz sen değilmiydin hanparalar için olay yapan evet bendim ama oyun kötü değil evet kötü değil ama 10/10luk bir oyun da değil bana sorarsanız o oyuna 10/10 verilmesinin sebebi tamamen hanparalar değer kazansın. Karahanın oyuncusu artsın. Bence LeveL oyun kitapçığı yerine her ay poster versin daha iyi olur...

darkqrc
Soldier
Gönderiler: 1
Puanlar: 21
graphgraph
walla bence online oyun kitapçığını çoook iyi düşünmüşler.puanlamayıda doğru buluyorm.air rivals a ndn 10 verdiler demiştiniz.Çünkü mini oyun olmasada olabilir.Ama metin2 de yaratıkların güçlülüğü bence de çok kötüü.Hem bu ilk sayısı O.O.K'çığının tecrübe edinmişlerdir.Ağustos sayısının daha ii olacağına inanıorum

charliee
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
RapM@ster yazan:

En güzeli abi ya bırak! Keşke bendede öle olsaydı bi tane dandik Online kitapçık 1 tane daha dandik karahan poster 1 tane süper assassins ve max poster (nedense assassins ve max arka arkaya ) benm senn gibi bi şansım yoktu sen max ve asssassinsi kullanabilirsin arka arkaya oldugu için ben 2 sinden birini tercih etmek zorundayım
valla baq bu yonden hıc dusunmemıstım ayrıca yorumları gorunce bihayli evindim sadece assasins creed den degilmiş bu arada 2sindende 2şer tane var^^

qseriq
Private
Gönderiler: 27
graphgraph
Online Oyun Kitapçığı 2 Yıl, 9 Ay önce  
Eee yeni kitapçık nerede?

QSERİQ
Redblack92
Soldier
Gönderiler: 4
graphgraph
Online Oyun Kitapçığı 2 Yıl, 9 Ay önce  
arkadaşlar ağustos ayı rappelz kodunu sitede kayıt olup kodu girdim ama kodu girdiğim sayfada hesap kendi kendine çıkış yapıyor kodu girip onayladığımda karakter giriş yapmıyor diyor işlem başarısız dedi lütfen yardım

RedblacK
Üste gitSayfa: 1234567
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye