Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 177 (Ekim 2011)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678
BAŞLIK: LEVEL 177 (Ekim 2011)
volkitolki
Private
Gönderiler: 21
Puanlar: 13
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL 177 (Ekim 2011) 7 Ay, 1 Hafta önce  
Opticoniro yazan:
Öncelikle tüm LEVEL'ın eline sağlık. Tekrar, dopdolu bir dergi hazırlamışsınız. Okuldan gelirken yanımdan Yurtiçi Kargo geçince hissettiğim heyecan, inanılmazdı fakat henüz dergi gelmedi elime. Okumanın, özellikle LEVEL'ın benim için bir meditasyon yolu olduğunu tekrar anımsadım. İzninizle birkaç eleştiri yapacağım LEVEL'a; tavsiye vereceğim.

Öncelikle artık LEVEL'ın eski LEVEL olmadığını büyük bir kitle kabul etmiş durumda ve ben de her sayıda o kitleye giriyorum. Sorun hiçbir şekilde yazarlarda, resimlerin büyüklüğünde falan değil. Sorun, yazı, yazarlık kıtlığında. Eskiden dergide daha fazla yazar vardı, hepsi ayrıldı. Elif Abla'mız da gidince ben hepten çöktüm arkadaşlar. Yani, sanki her okuduğum yazı sanki aynı, sanki sadece oyun değişiyor, kalıp değişmiyor... Hayır, eski yazarlar gelsin demiyorum. Sadece şu yazar alım geciktirilmesin, bolca yeni eleman katılsın dergiye diyorum. (Evet, bir yandan serbest yazarlık için 2. cevabı bekliyorum. Hâlâ.)
Sonra, Kare bölümüne yazanların sayısı kesinlikle arttırılmalı bence. Sonuçta hep ilk bakışlarını, incelemelerini okuduğunuz kişilerin daha serbest konularda yazdıkları yazıları okumak, paha biçilemez bir şey. Zaten dergi çıkmadan o ay çıkan oyunların incelemelerini yabancı, yerli sitelerden okuyorum, takip ediyorum. Bu nedenle dergideki incelemeler biraz arka planda kalıyor benim için; her ne kadar sevgili LEVEL'ımızın görüşlerini merak etsem de. İşte bu konulara birer çözüm bulabilirsek beraber, umuyorum ki dergi çok daha iyi yerlere gelecektir.

hocam şöyle bir şeyde var her ay yeni bir oyun çıkmıyor , dergiye konu olacak oyun bulmak zor , her ay aynı oyunu dergide yazsalar olmaz değil mi , mesela battlefiled 3 kapaklı sayı ne güzeldi civil civil , ama sonrakiler onun gibi değildi malzeme bulmak zor bence.

Şimdi mw3 ile bf3 tam sürümleri çıksın yine dopdolu olacaktır dergi.
Ayrıca receb abimizden şöyle etraflıca bir AMD FX incelemesi bekliyoruz , dozerin tekeri patlamış diyorlar.

Benim levelde olamasını istediklerim:

-Bence yazar sayısı kısıtlı olmalı , receb abi , tuna abi , ayça abla , şefik abi , emre abi yani belirli kişiler olmalı hep onlar yazsın onları görelim.
- Rezervuar köpekleri geri dönsün.

BF3 almayanı dövüyorlar. Hatta mw3 siparişi verenlerin parasını banka 1 hafta geçiktiriyormuş ehehe
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
CryingPcGamer
Private
Gönderiler: 27
Puanlar: 15
graphgraph
Corona yazan:
Bence online oyun kodu yerine ücretli bir online oyunun 2 aylık(örnek olarak) üyeliği verilebilir. Nasıl fikir?

Haha, 50-60$ 2 aylık promosyon kodunu kim istemez de, o biraz fazla işte.. Bir Aion veya WoW fena olmazdı yani..

Forgive your enemies, but remember their names!
Corona
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 5036
graphgraph
volkitolki yazan:
Opticoniro yazan:
Öncelikle tüm LEVEL'ın eline sağlık. Tekrar, dopdolu bir dergi hazırlamışsınız. Okuldan gelirken yanımdan Yurtiçi Kargo geçince hissettiğim heyecan, inanılmazdı fakat henüz dergi gelmedi elime. Okumanın, özellikle LEVEL'ın benim için bir meditasyon yolu olduğunu tekrar anımsadım. İzninizle birkaç eleştiri yapacağım LEVEL'a; tavsiye vereceğim.

Öncelikle artık LEVEL'ın eski LEVEL olmadığını büyük bir kitle kabul etmiş durumda ve ben de her sayıda o kitleye giriyorum. Sorun hiçbir şekilde yazarlarda, resimlerin büyüklüğünde falan değil. Sorun, yazı, yazarlık kıtlığında. Eskiden dergide daha fazla yazar vardı, hepsi ayrıldı. Elif Abla'mız da gidince ben hepten çöktüm arkadaşlar. Yani, sanki her okuduğum yazı sanki aynı, sanki sadece oyun değişiyor, kalıp değişmiyor... Hayır, eski yazarlar gelsin demiyorum. Sadece şu yazar alım geciktirilmesin, bolca yeni eleman katılsın dergiye diyorum. (Evet, bir yandan serbest yazarlık için 2. cevabı bekliyorum. Hâlâ.)
Sonra, Kare bölümüne yazanların sayısı kesinlikle arttırılmalı bence. Sonuçta hep ilk bakışlarını, incelemelerini okuduğunuz kişilerin daha serbest konularda yazdıkları yazıları okumak, paha biçilemez bir şey. Zaten dergi çıkmadan o ay çıkan oyunların incelemelerini yabancı, yerli sitelerden okuyorum, takip ediyorum. Bu nedenle dergideki incelemeler biraz arka planda kalıyor benim için; her ne kadar sevgili LEVEL'ımızın görüşlerini merak etsem de. İşte bu konulara birer çözüm bulabilirsek beraber, umuyorum ki dergi çok daha iyi yerlere gelecektir.

hocam şöyle bir şeyde var her ay yeni bir oyun çıkmıyor , dergiye konu olacak oyun bulmak zor , her ay aynı oyunu dergide yazsalar olmaz değil mi , mesela battlefiled 3 kapaklı sayı ne güzeldi civil civil , ama sonrakiler onun gibi değildi malzeme bulmak zor bence.

Ayrıca receb abimizden şöyle etraflıca bir AMD FX incelemesi bekliyoruz , dozerin tekeri patlamış diyorlar.

-Bence yazar sayısı kısıtlı olmalı , receb abi , tuna abi , ayça abla , şefik abi , emre abi yani belirli kişiler olmalı hep onlar yazsın onları görelim.

Yazar sayısındaki kıtlığa katılmıyorum. Derginin geleceği için taze kanlar gerekli.

Bence "Kısa Kısa" geri dönsün.

By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
LEVEL 177 (Ekim 2011) 7 Ay önce  
Corona yazan:
volkitolki yazan:
Opticoniro yazan:

Yazar sayısındaki kıtlığa katılmıyorum. Derginin geleceği için taze kanlar gerekli.

Bence "Kısa Kısa" geri dönsün.

Nyse zaten bunları LEVEL ekibi değerlendirecektir.

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
volkitolki
Private
Gönderiler: 21
Puanlar: 13
graphgraph
inşallah Kasım ayı kapağı battlefiled 3 olur şöyle derginin yarısını ayırın doya doya okuyalım

BF3 almayanı dövüyorlar. Hatta mw3 siparişi verenlerin parasını banka 1 hafta geçiktiriyormuş ehehe
Corona
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 5036
graphgraph
volkitolki yazan:
inşallah Kasım ayı kapağı battlefiled 3 olur şöyle derginin yarısını ayırın doya doya okuyalım

Ağustos sayısı kapağıydı BF3. Ben Rage olmasını istiyorum

Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
Puanlar: 10
graphgraph
LEVEL 177 (Ekim 2011) 6 Ay, 4 Hafta önce  
Eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar, harikasınız.

Son Düzenleme: 28/10/2011 13:23 Düzenleyen Rebellion.
Pomeron
Master Sergeant
Gönderiler: 486
Puanlar: 3016
graphgraph
Corona yazan:
volkitolki yazan:

Ben de Uncharted 3: Drake's Decepiton olmasını istiyorum.

AssassinCaffrey
Staff Sergeant
Gönderiler: 235
Puanlar: 748
graphgraph
Pomeron yazan:
Corona yazan:
volkitolki yazan:

Ben de Uncharted 3: Drake's Decepiton olmasını istiyorum.

Bende BF3 istiyorum duy sesimizi Fırat Abi....

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Uncharted 3... Bana Battlefield 3 vs. Uncharted 3 deseniz rahatlıkla Uncharted 3 diyebilirim. Hayır deli değilim; zaten Uncharted 3 korkunç derecede yüksek notlar aldı. Battlefield 3 biraz daha düşük kalıyor çoğu yerde. Hem senaryoda, hem co-op'da, hem konsolun sınırını zorlamakta, hem Türkçe oluşunda U3 diyorum ve kapak U3 olsun diyorum!

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Üste gitSayfa: 12345678
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye