|
|
|
LEVEL 152 (Eylül 2009) 2 Yıl, 8 Ay önce
|
|
|
LEVEL Dergisi kadrosunda yer alan yazarları küşük düşüren ve/veya aşağılayan mesajların yayınlanmasına, provokatif üyelere ve mesajlara izin vermemiz mümkün değildir.
Kratos yazan:
Tahammülsüzlüğün de bu kadarı... Niye silindi mesajlar? İlla yağlayalam mı sizi?
Ayrıca mesajlarda biraz daha seviyeli olmaya çalışalım.
|
|
|
|
Son Düzenleme: 11/09/2009 18:06 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
|
|
Kratos yazan:
Tahammülsüzlüğün de bu kadarı... Niye silindi mesajlar? İlla yağlayalam mı sizi?
Yağlayalam ? 
|
|
|
|
Karşıyaka Aşkına Karşı Çıkarsan Peder... Merak Etme Sanada Gider...
Kralına Değil Alayına Gideriz...
[img size=150]http://www.2shared.com/file/10739323/
13840a68/fb5ba52405c72f642b7c62fb8adfab.html[/img]
|
|
|
|
|
|
RapM@ster yazan:
Kratos yazan:
Yağlayalam ?  Yere göğe sığdıramayalım mı sizi demek istiyor arkadaş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu başlık Eylül LEVEL sayısı üzerine konuşma amaçlıdır. Lütfen amaç dışına çıkmayalım. İyi eğlenceler.
|
|
|
|
|
odeskjet
Command Sergeant Major
Gönderiler: 818
Puanlar: 0
|
|
|
|
Evet, her konuda amaç dışına mutlaka çıkılıyor. Niyeyse? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kratos'a katılıyorum, eleştirilere kapalıysanız neden bu başlığı açıyorsunuz ki, her zaman şöyle mesajlar mı gelecek yani
"Dergi spr olmş bravo!"
"145. syıdan bri takp edyrum bu en süper sayi"
ya da
"Poster çikmadi, ne yapacam?"
"DVD berbat olmuş"
Yazılarınızı beğenmediysek eleştirilerimizi yapacağız tabii ki, her biriniz bir Tolkien veya bir J.K. Rowling değilsiniz ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuyu dağıtmaktaki ısrarınızı anlıyorum ancak hiç kimsenin "ne biçim yazar bunlar, yazdıkları bir halta benzemiyor, kendileri de bir halta benzemiyor, Fırat da sazı almış eline, istediği gibi at koşturuyor" tarzı mesajlar yazmaya hakkı yoktur. Burada emek verilerek yapılan bir iş var ve eleştirinin de bir tarzı ve abadı var. Zaten birçok başlıkta da "tasarım berbat olmuş, bu inceleme hatalı, eski incelemeler daha güzeldi, şu bölüm çok saçma" gibi mesajlar yazıldı ve halen durmakta. Aradaki farkı anlamanızı ve konunun daha fazla uzamamasını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağlamak?Hayatımda böyle bir terim duymadım?
|
|
|
|
Shine on
Embrace and deny me
Turn on,wheel of time
Shine on
You've burnt me,now guide me
Weave on,wheel of time
|
|
|
|
|
|
|
Rocko yazan:
Konuyu dağıtmaktaki ısrarınızı anlıyorum ancak hiç kimsenin "ne biçim yazar bunlar, yazdıkları bir halta benzemiyor, kendileri de bir halta benzemiyor, Fırat da sazı almış eline, istediği gibi at koşturuyor" tarzı mesajlar yazmaya hakkı yoktur. Burada emek verilerek yapılan bir iş var ve eleştirinin de bir tarzı ve abadı var. Zaten birçok başlıkta da "tasarım berbat olmuş, bu inceleme hatalı, eski incelemeler daha güzeldi, şu bölüm çok saçma" gibi mesajlar yazıldı ve halen durmakta. Aradaki farkı anlamanızı ve konunun daha fazla uzamamasını diliyorum.
kişisel hakaret olmadığı sürece eleştirel mesajlara dokunmamak gerekir bence. elbetteki bir yazı için 'ne kadar mükemmel!' diyebiliyorsak 'berbat' olmuş deme hakkımızın da olmasını beklerim Level forumlarında. zaten bu forumu doğru düzgün kullanan insanlar yeterli anlama seviyesine sahiptir. ben bi yazıyı beğenmediysem bunu söylerim, beğenen varsa o kişi de karşı fikrini söyler. yoksa bu başlık sadece yıkama-yağlama servisine döner.
geçen aylarda Call of Juarez 2 Bound In Blood yazısı için yazdığım yorumlara cevap verilmemişti. sanırım ayrılan yazar arkadaş kafadan sallama bir yazı yazdı ve bu olay üzrerine dergiden ayrıldı. ki o okaya kadar derginin en aktif yazarlarından birisiydi. burada yapılan eleştirilere daha güzel ve hızlı cevap verilmesi dileğiyle.
yazdıklarım umarım yanlış anlaşılmaz, kişisel hakaret olmadığı sürece her tür eleştiriye açık olmalısınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu tip gözden kaçan ve fazlasıyla merak ettiğiniz konuları, direkt olarak şikayet konusu yazının yazarına mail yoluyla iletebilirsiniz. Emin olun ki burada gözden kaçsa bile mail kutusunda gözden kaçmaz şikayetleriniz.
|
|
|
|
|
|