Rebellion yazan:
A4'e de Şefik cevap vermiş, ben de şunları eklemek istiyorum:
- Poster LEVEL'ın hediyesi bildiğiniz gibi, LEVEL'ın kendisi değil... Bir de şuna açıklık getirmek istiyorum: Şunu unutmayın ki biz onbinlerce kişiye hitap eden bir yayın yapıyoruz. Sizin beğenmediğiniz şey kötü değildir ille de. Aynı şekilde beğendiğiniz de iyi olmayabilir. Daha doğrusu bu tip durumlarda iyi kötü ayrımı yoktur. Brütal Legend sevenlere haksızlık olmuyor mu şimdi bu? Öyle yorumlar yapılıyor ki bazen dünyanın o yorumu yapan kişinin çevresinde döndüğünü sanıp çevreme bakıyorum. : )
- Runes of Magic geçen ay incelendi ama koskoca dergide tek konu Runes of Magic mi? Dergiden üç sayfalık bir bölümü çıkarıp genele yaymak ne derece doğru? Doğru değil tabii ki.
- Bazı oyunlar uzun uzun anlatıldı çünkü bizim farkımız bu. Biz oyunlara bol bol yer verip onları yaşatıyoruz.
- MMORPG konusuna gelince... Öncelikle tam sürüm MMORPG tanımlaması son derece yanlış. Buna kurulum dosyası demek doğru olacaktır. Ek olarak, evet, bir MMORPG verilebilirdi ama her şey verilebilirdi, öyle değil mi? Bu da poster konusu gibi yani. Çok önemli ve bariz olmadığı sürece bir şeyin verilmemesi bir eksi sayılamaz, sayılmamalı.
- DVD içeriği konusunda haklısın, güncellenebilir.
Bir de arkadaşlar, lütfen şu kadrajı biraz daha genişletelim. Biz varolan şartlarda varımızı yoğumuzu ortaya koyuyor ve her ay size zengin bir dergi ve hediyeler sunmak için çalışıyoruz. Çok da özel bir iş çıkıyor ortaya kanımca. Bizi eleştirin tabii ki. Olumlu ya da olumsuz... Görüşlerinizi bildirin ama bunlar yapıcı olsun. 'Poster rezalet' bir eleştiri değil. 'Şunu neden koymadınız' bir eleştiri değil. 'İçerik kötü' bir eleştiri değil. İçerik neye göre kötü? Kültür sanat bölümleri de mi kötü? Serbest sayfalar da mı kötü? 176 sayfanın 176 sayfası da mı kötü? Kötüyse nesi kötü? Biraz daha derine inin lütfen. LEVEL okurlarına yakışan bu. Düşünen bir okur kitlesi çünkü LEVEL'ı alanlar. LEVEL'ı alanlar farklı. Biz de düşündürtmeye yönelik bir dergi yapıyoruz. Eğer içerikte bir şey kötüyse konu başlığını belirtin ve nedenlerini açıklayın. Çözümleri koyun ortaya. Biz de üstüne katalım ve birlikte ilerleyelim.
Başarıyı takdir edelim. Eleştirimizi de yapalım ama bizim için yapılan onca işe karşılık sizden gelecek olan bir teşekkür çok önemli. Sadece teşekkür... Ya da yerinde bir eleştiri... Dergiyi okuduğunuzu belli eden bir eleştiri...
Yapılan bazı yorumlar gerçekten bizi bezdiriyor ve bıktırıyor. Böyle olduğunda da aklıma Türkiye'de kıymeti bilinmeyen ama yurtdışında başarı kazandığında haber yapılan insanlar geliyor. Başarılı insanları gerçekten de kaçırıyoruz bu ülkeden. Basın ayrı üstüne gidiyor, insanlar ayrı... Halbuki açsak şu vizyonumuzu yapılanların ne kadar değerli olduğunu göreceğiz. LEVEL konusunda da sizden ricam, yurt dışındaki dergileri almanız ve LEVEL'la karşılaştırmanız. Göreceksiniz ki LEVEL gerçekten de özel bir dergi.
Bu konunun burada kapanmasını istiyorum izninizle. LEVEL'ın yeni sayısı hakkındaki 'derinlemesine' yorumlarınızı bekliyoruz.[/quote]
-Poster konusu geçtim neyse her ay aldığım posterleri kardeşim duvara assa evde yer kalmazdı.
-Dvd konusu ile mmorpg yi birbirine bağlıyorum.Dediğim gibi Sürücüler ve Servis bölümünde aynı şeyler verileceğine(boyutları ne kadar tutuyor bilmiyorum),başka şeyler eklenebilir illa program,oyun olsun demiyoruz
+Dergi İçerik konusunda eklemek istediğim birşeyler var.
-Bazı bölümler oyun ile alakasız yani gençlik dergisi değil ki bu.Onların yerine oyun incelemesi yapın da demiyorum.
-Online eki gibi bir ek daha yapılabilir Konsal oyunları için (PSP,DS vs.)Çünkü konsolu olmayan kişiler o sayfalara bakmıyor.
Ben bunları tartışma olsun diye değil,çözüm olabilir diye yazıyorum.Tabi ki de her zaman LEVEL'a saygımız sonsuz,çalışanlara her zaman teşekkür ediyoruz.