Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Forum kilitli
LEVEL Dergisi hakkından benden bir şeyler... Forum kilitli
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123
BAŞLIK: LEVEL Dergisi hakkından benden bir şeyler...
*
Assassin
Sergeant First Class
Gönderiler: 302
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL Dergisi hakkından benden bir şeyler... 3 Yıl, 2 Ay önce  
-Profilim sonra Avatar

Da bunun yeri burası mı?

Call of Duty Fan-Disturbed Fan
Konu kilitlendi.
neska
Sergeant Major
Gönderiler: 620
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay www.texnologiya.azersayt.com naska777@hotmail.com Konum: Azerbaycan Doğum günü: 23/04
Lutfen gereksiz yerlere gereksiz mesajlar atmayalim

I Love You Azerbaijan
Konu kilitlendi.
Skull12
Private
Gönderiler: 15
graphgraph
Cinsiyet: Bay x-skull_123_661@hotmail.com Konum: Level Binasının Kapısı ( ilk çıkan dergiyi almak i Doğum günü: 13/04
Bir Arkadaşın Söylediği Doğru Çıktığınızdan Bu yana olan Eski dergileri LEVEL+ da PDF olarak yayımlasanız fena olmaz çünkü derginizi son 1,5 yıldır takip ediyorum çok şey kaçırdığımıda biliyorum ama bize LEVEL okurlarına Bir güzellik yapsanızda LEVEL+ da eski dergileri yayımlasanız Lütfen Fırat abi şefik abi elif abla hadi size güveniyorum

Cevaplarınızı Bekliyorum ( mümkünse olumlu )

I Love LEVEL
I Love GALATASARAY
Konu kilitlendi.
neska
Sergeant Major
graphgraph
Cinsiyet: Bay www.texnologiya.azersayt.com naska777@hotmail.com Konum: Azerbaycan Doğum günü: 23/04
Hadi olsun,olsun.olsun.Okumayan kalamasin

I Love You Azerbaijan
Konu kilitlendi.
nightmare11
Sergeant
Gönderiler: 161
Puanlar: 45
graphgraph
LEVEL Dergisi hakkından benden bir şeyler... 3 Yıl, 1 Ay önce  
ben bu dergiyi 2000 ve 2004 yılları arasında takip ettim tabi bu yıllardan sonra bilgisayarın özellikleri düştüde düştü(niye bakım yapmadın diyenlare o zmnlar bilgisayar konusunda acemiydim). ve yavaş yavaş birbirimizden koptuk bu dergiyle çık zor oldu ama oldu işte.o zamanlar yeni oyunlara bakmıyordumm bilgisayarım açmıyordu.(çoook dokunaklı dimi:P) ve bi yaz sabhıydı öss yide kazanmıştım o yaz keyfim süperdi ve markete gitmiştim. ve onu rafta gördüm mükemmel bir fall out 3 kapağı vardı hemen bodoslama atladım ve onu aldım ve bağrıma bastım:P.birde baktım ki ben neler kaçırmışım neler sonra tekrar o bağımlılık kanı bi zehir gibi işledi ve ona tekrar bağlandım. ve 2 senedir tekrar başladım bu mükemmel dergiye ve kaçırdığım sayılarsa levelın o günlerde verdiği level arşivi vardı( 60 sayı önce sonra 60 sayı sonra vermişti) onunla eksik kalan yıllarımı tamamladım. ve şimdi hep benimle:)

The gamer
Konu kilitlendi.
djherf
Sergeant
Gönderiler: 208
graphgraph
ne war bnde 8 yıldır okuom ama hiç sölüom mu

Son Düzenleme: 20/12/2008 16:58 Düzenleyen Rocko.
Konu kilitlendi.
neska
Sergeant Major
graphgraph
Simdi soyledin

I Love You Azerbaijan
Konu kilitlendi.
TheConqueror
Private First Class
Gönderiler: 43
graphgraph
Cinsiyet: Bay fatihyildiz122@gmail.com fatihyildiz122@hotmail.com Konum: İSTANBUL Doğum günü: 26/05
LEVEL Dergisi hakkından benden bir şeyler... 3 Yıl önce  
1998 yılından bu yana LEVEL'ın çok sıkı takipçisiyim.Dergiye başladığımda bir bilgisayarım dahi yoktu.2000 yılında ilk bilgisayarımla tanışınca eski LEVEL dergilerine sahip olmanın faydasını gördüm.Apayrı bir dergi.Öyle ki bu konu hakkında sayfalar dolusu yazabilirim.Sizlere,zaman zaman ilk aldığım dergiyle son aldığımı mukayese edip neler hissettiğimi,derginin bugünlere kadar geçirdiği olağanüstü değişim ve gelişimi anlatabilir,arşiv dolabımı açıp onlarca dergiyi sıralı bir biçimde gördüğümde duyduğum gurur tablosunu,dergiyle geçirilen 10 yılı hatırladığımda yaşadığım nostaljik durumu açıklayabilirim.Fakat bunlar bile sanırım bazı şeyleri anlatmak için yeterli olmaz.İyi ki varsın LEVEL.

Konu kilitlendi.
waw1942
Private First Class
Gönderiler: 51
graphgraph
ben 13 yaşındayım dergiyi okumaya yeni başladım tesadüfen kapakta Call of Duty 5'in resmini görünce aldım ve o zaman bağımlı oldum.(iyiki de almışım)

Konu kilitlendi.
Memat
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
Arkadaşlar diye hitap etmek istiyorum

Arkadaşlar;

Bir oyun forumunda tasarımcılık yapıyorum ve 3D modeller tasarlıyorum... İşim gereği oyun dünyasına pek yabancı olduğum söylenemez Çıkan oyunları ve editörlerin yorumlarını olduğunca takip etmeye çalışıyorum... Bu takip işlemi için bulduğum en büyük materyal benim için Level olmuştur... Buradan tüm dergi yönetimine ayrı bir teşekkürü de borç bilirim Artık bende bu forum sayfasında kısmende olsa Level ailesine katıldığım için çok mutluyum

Saygı ve sevgilerimle...

Konu kilitlendi.
Üste gitSayfa: 123
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye