Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL ile tanışma hikayeleriniz
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234
BAŞLIK: LEVEL ile tanışma hikayeleriniz
semihberat
Private First Class
Gönderiler: 54
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL ile tanışma hikayeleriniz 3 Yıl, 4 Ay önce  
herkes buraya level ile tanısma hikayesini ilk sayısınız alıs hikayesiniz yazarsa birbirimizle o anki duygularımızı paylasırız

Son Düzenleme: 17/01/2009 14:16 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
semihberat
Private First Class
Gönderiler: 54
graphgraph
ONUNLA TANIŞMAMIZ

Sene geçen sene,günlerden pazar hersey yolunda giderken,internette gezinir tum online oyunlara goz atarken o site senin bu site benim gezeken her şey o anda basladı
Modemdeki sorun yuzunden internetimin calısmaması sayesinde! ben evde sıkıntıdan patlıyordum bilgisayarda ne yapacağımı şaşır mıs adeta çııldırmıştım.O anda babaannemden aldığım 7,5 tl ile en yakın super markete gittim.İlk işim marketin kitap dergi bolumune kosmak oldu.Ancak bilgisayarla alakalı tum dergilere bakmama rahmen istediğim turde bir şey bulamamştım aslında ne istediğimi bende bilmiyordum yalnızca sıkıntının yarattığı gaz ile bi anda kendimi bu kitap bolumunde buldum.umudumu kesmiş tv karşısında yemek için çikolata cips kola ve turlu abur cuburların reyonuna yönelirken kitapların arasında renkli yazı ile yazılmış flatout yazısını gordum bu yazı bana bi yerden tanıdık gelmişti evt bu internet kafede zevk ile oynadığım bir bilgisayar oyunuydu.bir dergi ile birlikte verilmişti.bu derginin adı LEVEL idi.Derginin önüne arkasına bir iki kere baktıktan sonra dergiyi aldım ve çıktım.Eve gidince hemen oyunu bilgisayara yukledim.dağa sonra wcde levelı okumaya basladım(kendimi en rahat hissettiğim yer orası)ve dergiyi bitirdiğimde sonundaki abanelik 45 tl yazısını gordum babamı ikna edip 7 gün sonra yani 23 aralık 2008 de uyeliğimi başlattım.
İste onunla tanışmamış boyle oldu.

ÖmüR__
Soldier
Gönderiler: 5
graphgraph
Bende önceden pc net dergisi alıyodum sonra almayı bıraktım 1 sene kadar sonra pc net dergisini eski sayılarını okurken level dergisinin reklamını gördüm (pc 2007 aralık dergisi) ve cryhis kapağı vardı vepainklerin tam sürümünü veriyodu benim ilgimi çok cekti zaten pc neti okurken en sevdiğim yeri oyunlar bölümüne bakmaktı oda en fazla 15 sayfa hadi bilemedin 20 sayfaydı sonra o günden sonra ilk çıkan lvl dergisini aldım yani bu ay ocak ayı

yigit firat
Sergeant First Class
Gönderiler: 369
graphgraph
Bende bir gün raflardaki dergilere bakarken LEVEL`ı gördüm hemde 100. sayısıydı.Daha öncedende LEVEL`ı biliyordum ama fakirlilkten alamıyordum.Kendi kendime ``100. sayı iyi bir şey yapmışlardır heralde`` dedim ve aldım.Ve işte hayatım o andan sonra değişti.

War...War never changes...
neska
Sergeant Major
Gönderiler: 620
Puanlar: 35
graphgraph
Cinsiyet: Bay www.texnologiya.azersayt.com naska777@hotmail.com Konum: Azerbaycan Doğum günü: 23/04
Ben ilk akrabalarda gordum ve okumak icin odunc aldim ve hayatim deyisti

I Love You Azerbaijan
tolgabey
Private First Class
Gönderiler: 53
graphgraph
Aklıma koydum level dergisinin ocak ayından itibaren alıcağım ve arşiv yapıcam diye aldım ve her zamanda alıcam ( ölene dek )

Resident evil bir hayat biçimidir Resident evil'sız hayat , hayat değildir!!
Funtastic
Master Sergeant
Gönderiler: 406
graphgraph
Bende önceden CD oyun diye bir dergi alıyorudm, sonra LEVEL'e baktım; of alıyorum dedim... ŞU an buradayım..

Doğdu ve ölmedi (Şimdilik... Allah Korusun)
djherf
Sergeant
Gönderiler: 208
Puanlar: 35
graphgraph
ohoo benimkini anlatsam heralde tek başına konu olur 9 yıldır level okuyorum ben okurken galiba (tam hatırlamıyorum ama) fırat abi bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam 2002 de katıldı dergiye hatta Level online ilk 2001 de açıldı (vayyy be amma olmuş ama bir ara aboneydim şimdi değilim ama hala okuyorum)

çocukluğum
Soldier
Gönderiler: 8
graphgraph
Doğum günü: 02/10
ee nede olsa eskitakipcilerindeniz...

adilekci
Private
Gönderiler: 12
Puanlar: 21
graphgraph
Bende 2 ay önce başladım almaya zaten son anlarda alıyorum dergiyi Öğrencilik işte ne olsun .. genelde poster için alırım dergileri...Poster versin bana başka bişi istemem .. Tabi bunun yanında vaz geçilmez olan 8.5 gb lık Dvd eksik olmamalı

Üste gitSayfa: 1234
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye