Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 158 (Mart 2010)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...567891011...14
BAŞLIK: LEVEL 158 (Mart 2010)
men1
Private
Gönderiler: 12
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL 158 (Mart 2010) 2 Yıl, 2 Ay önce  
dergi güzel olmuş ama dvdde az oyun,video,demo var

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
EmirBostancı
Private
Gönderiler: 27
graphgraph
2.5 - 3 senedir dergiyi okuyorum ve hiç bukadar aaa diyebileceğim oyunları birarada görmemiştim

Ama bana bioshock2 incelemesi biraz kısaymış gibi geldi tamam çok ve iyi oyun çıktı ama hasan vs. hasan dan o yarı sayfa araklanıp bi sayfa daha yapılabilirdi diyorum . (yine bana düşmeyen şeyleri söylüyorum )

Daha nice dolu dolu LEVEL dergisine diyorum ve sizi selamlıyorm

Pir
Soldier
Gönderiler: 3
graphgraph
Fırat Bey, New Vegas'ın oyuniçi görüntüleri dünyada ilk defa PcGamer İngiltere'de yayınlandı Şubat sayısında. Yanlış mıyım?

Elf
Yönetici
Gönderiler: 85
graphgraph
Pir yazan:
New Vegas'ın oyuniçi görüntüleri dünyada ilk defa PcGamer İngiltere'de yayınlandı Şubat sayısında. Yanlış mıyım?

"Dünyada ilk" olduğumuzla ilgili herhangi bir şey söylemedik.
Türkiye'de "ilk ve sadece" yayımladığımızı belirttik.

Ayrıca netteki görsellerin dergi scan'lerinden ibaret olduğunu, resmi ve yasal görseller olmadığını da belirttik.

Yazılan mesajları okurken ve ibareleri değerlendirirken biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.

The.Archer
Private
Gönderiler: 25
graphgraph
2 gündür arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım:(

tactic
First Sergeant
Gönderiler: 617
Puanlar: 11
graphgraph
Rebellion yazan:
tactic yazan:
Yeni sayıyı okumadan yorum yapmak istemem ama benim için şu ana kadarki en iyi Level 155. sayıydı.Hele o MW2 posteri yok mu..
Okuduktan sonra yorumunu alalım o zaman.

Her zamanki gibi güzel bir sayı olmuş Fırat abi onda kuşkumuz yok.. Özellikle New Vegas sayfaları 'Oku beni' diye bağırıyor.Uzun süredir beklediğim Bad Company 2 de konu olarak alınmış.E daha ne olsun.. Ama ne yalan söyliyim hala benim içimdeki '155. sayı' aşkını eritemedi..

Teşekkür edip başarılarınızın devamını diliyorum..

Son Düzenleme: 02/03/2010 19:49 Düzenleyen tactic.
You know the old saying:''Enemy of my enemy is my friend?''
Pir
Soldier
Gönderiler: 3
graphgraph
Elf yazan:
Pir yazan:
New Vegas'ın oyuniçi görüntüleri dünyada ilk defa PcGamer İngiltere'de yayınlandı Şubat sayısında. Yanlış mıyım?

Ayrıca netteki görsellerin dergi scan'lerinden ibaret olduğunu, resmi ve yasal görseller olmadığını da belirttik.

Yazılan mesajları okurken ve ibareleri değerlendirirken biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.

Elif Hanım şuan derginiz önümde ve Fırat Bey'in editör yazısında, bu ekran görüntüleri ve bilgilerin Türkiye'de ve Dünya'da hiçbir web sitesinde olmadığından bahsediyor. Bilgileri bilmem ama bir ay önceden resimleri nete düşmüş bir oyun için bu sözler ne kadar doğru bilemiyorum.

Mert H.
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1276
Puanlar: 35
graphgraph
Dergi harika olmuş.Karikatürlerin devamını bekliyorum

keremcc
Colonel
Gönderiler: 2477
graphgraph
Cinsiyet: Bay keremcamur1998@hotmail.com(Ne oldu mesaj falan mı Konum: Benim Yaşadığım yerden  Sana Ne!!??
Ya,herhalde salaklık yapmaıdm umarım.Birkaç hafta önce Doğan Yayıncılık'tan bir kargo geldi,ama beni bulamamışlar.Acaba o sayı 158 midir?Ben dergiyi şimdiden aldım da...
Umarım o kargo da dergi değildir:woohoo:

Shine on
Embrace and deny me
Turn on,wheel of time
Shine on
You've burnt me,now guide me
Weave on,wheel of time
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2242
Puanlar: 3533
graphgraph
Pir yazan:
Elf yazan:
Pir yazan:

Elif Hanım şuan derginiz önümde ve Fırat Bey'in editör yazısında, bu ekran görüntüleri ve bilgilerin Türkiye'de ve Dünya'da hiçbir web sitesinde olmadığından bahsediyor. Bilgileri bilmem ama bir ay önceden resimleri nete düşmüş bir oyun için bu sözler ne kadar doğru bilemiyorum.
Ekran görüntüleri ve bilgiler, yasal olarak Türkiye'de sadece LEVEL'da, dünyada ise hiçbir internet sitesinde yer almıyor. Burada "yasal" ibaresini ayrıca vurguluyorum; çünkü PC Gamer'ın tarama görsellerini yayınlamak yasalara aykırıdır ve bahsettiğimiz "sadece" ve "ilk kez" ibarelerine karşı dikkate alınmaz.

Üste gitSayfa: 1...567891011...14
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye