|
|
|
LEVEL 146 (Mart 2009) 3 Yıl, 2 Ay önce
|
|
|
Selamlar, Mart sayısında derginin ortasına sayfa gibi eklenmiş ve yırtılmayan kartonlar var ve üzerinde Bakırköy belediye başkanlığı adayının 4 sayfa reklamı var. Bunun benim dergimde işi ne biri açıklasın lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smoothcriminal yazan:
Selamlar, Mart sayısında derginin ortasına sayfa gibi eklenmiş ve yırtılmayan kartonlar var ve üzerinde Bakırköy belediye başkanlığı adayının 4 sayfa reklamı var. Bunun benim dergimde işi ne biri açıklasın lütfenBu konuyla ilgili olarak sekizinci sayfada gerekli açıklama yapılmış ve konu tarafımızdan kapatılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smoothcriminal yazan:
Selamlar, Mart sayısında derginin ortasına sayfa gibi eklenmiş ve yırtılmayan kartonlar var ve üzerinde Bakırköy belediye başkanlığı adayının 4 sayfa reklamı var. Bunun benim dergimde işi ne biri açıklasın lütfen
Bu başlıktaki önceki sayfalara bakmanı tavsiye ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Theodrien yazan:
Merhaba.
Öncelikle şunu belirteyim; derginizi takip etmiyorum. Bu eleştirim Ocak 2009 sayınız hakkında olacaktı.
Geçenlerde bir kafede otururken, sehpanın üzerinde Ocak sayınızı gördüm. Aldım biraz inceledim içeriği ve benim çok alakalı olduğum LotRO'nun Mines of Moria incelemesini gördüm.
Oyunu betadan beri takip eden biriyim. Ayrıca hayatımda birçok farklı dergiler okudum. Ama kusura bakmayın şunu söylemek zorundayım. Bu inceleme hayatımda gördüğüm en kötü incelemeydi.
Yazıyı yazan arkadaş (adını hatırlamıyorum, Nurettin idi sanırım), oyunu gerçekten oynuyor mu merak ediyorum. Oynuyorsa, bu incelemeyi hazırlamak için oyun içinde yeterince tecrübe edinmiş mi? Çünkü o kadar çok bilgi eksikliği vardı ki yazıda. Resimler, sayfa tasarımı falan hiç özenilmeden yapılmış belli ki. Ayrıca yazının içeriğinde birçok WoW adı geçiyor.
Siz büyük bir medya kuruluşusunuz. Türkiye'de oyun sektörünün gelişmesi için birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Bilindiği üzere LotRO'nun Türkiye'de satışı yok. Bu satışın olmamasının en büyük sebebi şüphesiz ki reklamının yapılmamasıdır. Burada reklamdan kastım, bilinen şekilde bir reklam değil. İnceleme ve haberlerden bahsediyorum.
Şimdi size şunu soruyorum;
Bu kadar güzel bir evreni anlatan bir oyuna gelen mükemmel bir paketin incelemesini bu denli eksik bilgilerle yapmak, içerikte sürekli WoW geçmesi, tasarımının özensiz olması, sizce nasıl LotRO'nun gelişmesine katkıda bulunabilir?
Ben bir fanboy değilim. Çok şükür bir oyun için fanboy'luk yapmayacak kadar olgun bir yaştayım. Sadece şunu demek istiyorum size, eğer bir oyunda (özellikle bir online oyunda) yeterince tecrübe edinmediyseniz, onun incelemesini yazmayın lütfen. Yazmayın ki, oyunu hiç bilmeyen kişiler "aa bu mu lotro ya, amaaan" demesinler.
Söyleyeceklerim bu kadar. Yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Açıkçası oyunu oynamadım ve fikir sahibi değilim. Bu yüzden Nurettin Abi veya bir editör bir cevap yazarsa daha objektif bakabilirim. Ben de senin gibi cevap istiyorum.
Bu arada gerçekten kendini çok güzel tanıtmışsın, bu yüzden de + karma.
|
|
|
|
Son Düzenleme: 17/03/2009 18:10 Düzenleyen Funtastic.
Doğdu ve ölmedi (Şimdilik... Allah Korusun)
|
|
|
|
|
|
"Cahilliğimi hor görün" olacak. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
voodooygu yazan:
"Cahilliğimi hor görün" olacak.
Neye bağlı bu düzeltme; kaçırmışım arada.
|
|
|
|
|
|
|
|
LEVEL 146 (Mart 2009) 3 Yıl, 1 Ay önce
|
|
uğurcan yazan:
Rebellion yazan:
uğurcan yazan:
Çok üzülerek yazıyorum:
Şimdi derginizde bir eksik var sanki düşündüm ve Wii eksiği ne yaparsanız yapın hiç Wii'yi önemsemediğinizi fark ettin hatta DS'yi bile önemsemişsiniz ikisi de Nintendo ürünü yani firmayla sorununuz yok. Bir Wii'yi önemseseniz süper olacak bunu şaka olarak yazmadım ciddi bir eksik fark ettim.
Örnek:
-Şefin Listesi Ps2-3 Xbox360 ve psp var Wii yok
-Level Online da Geri sayım da PC PS2-3 XBOX360 VE PSP var Wii yok
-İnceleme(LEVEL online) bölümünde
* PC
* PlayStation 2
* PlayStation 3
* Xbox 360
* PlayStation Portable
* Demo
* Indie(yanlış yazmışsınız )
* Okur
var ama Wii yok
Lütfen bunu sizi aşağılama olarak kabul etmeyin sadece düzeltmenizi diliyorum.
Wii'ye yer vermiyoruz çünkü Nintendo Türkiye'den hiçbir destek almıyoruz. Hatta firma, Türkiye'nin en çok satan oyun dergisinin Nintendo'nun hedef kitlesine hitap etmediğini düşünüyor. Ek olarak, tarafımıza gönderilen oyunları da geri alacaklarını belirttiler; biz de oyunları Wii ile paket yapıp kendilerine gönderdik. Biz bu konuda elimizden geleni yaptık ama bizde de teklif var, ısrar yok.
Yani tepkinizi bize değil, Nintendo Türkiye'ye dile getirin. Firma bizle bağlantıya geçer ve yaşananları telafi etmeye çalışırsa biz de bir adım atarız elbet.
Onun dışında... Indie'nin yazımı yanlış değil.
Indie
The term indie is short for "independent" and refers to artistic creations outside the commercial mainstream, without the support of a major record label, major movie studio, or other source of a large budget.
Teşekkürler uğurcan.
Çok özürlerimi sunarım bu konuda benim için aydınlatılmıştır.Cahilliğimi hor görmeyin bundan sonraki tepkim Wii Türkiye'ye olacaktır.
Buna bağlı Fırat Abi  hızlı cevaba basmışım yanlışlıkla alakasız olmuş.
|
|
|
|
|
odeskjet
Command Sergeant Major
Gönderiler: 818
Puanlar: 0
|
|
LEVEL 146 (Mart 2009) 3 Yıl, 1 Ay önce