Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Onlar artık aramızda!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234
BAŞLIK: Onlar artık aramızda!
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2242
Puanlar: 3533
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Onlar artık aramızda! 1 Yıl, 11 Ay önce  
Oyun performansı konusunda oyuncuların öncelikli tercihi olan Alienware, Türkiye pazarına girişini bir dizi turnuvayla kutluyor.

Alienware & LEVEL işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Need for Speed: Shift turnuvaları, tüm oyuncuları yarış pistinde becerilerine sergilemeye ve büyük ödülü kazanma fırsatını yakalamaya çağırıyor. Türkiye'nin beş farklı noktasında gerçekleştirilecek olan turnuvalarda birinci olan beş kişiye Alienware M11x, ikinci olan beş kişiye LEVEL aboneliği, üçüncü olan beş kişiye ise Need for Speed: Shift oyunu hediye edilecek. Turnuvalar hakkındaki detaylara, turnuva katılım formuna ve Alienware'in Türkiye pazarına soktuğu ürünlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak içinse www.onlarartikaramizda.com adresine girmeniz yeterli.

Son Düzenleme: 22/06/2010 15:38 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
Puanlar: 10
graphgraph
Hepimiz oradayız!

Laneth
LEVEL
Gönderiler: 96
Puanlar: 19
graphgraph
Arkadaşlar istilayı daha yakından takip etmek ve dev etkinlik hakkında yeni bilgileri kaçırmamak için: onlarartikaramizda.com izleyiniz.

Chire Senbonzakura Kageyoshi, 千本桜景厳, "Vibrant Display of a Thousand Cherry Blossoms"
sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Ankaradakileri kim karşılayacak merak ediyorum. Herneyse güzel etkinlik 3 Temmuz MediaMarktayım.

cancan52
Major
Gönderiler: 2069
Puanlar: 0
graphgraph
Ya bende tamam dediler gidebilirsin dediler ama şöyle bir sorun çıktı annemde babamda o saatte evde değil Ondan dolayı izlemeye bile gelemicem ama eve olsalardı geliyodum

sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Durduk yere birileri dedikodu çıkarıyor. Sap gibi yutuyoruz bizde. Bakalım Ankara`da neler olacak. Valla benim hazırladığım LEVEL Okurları buluşması etkinliğini Alienware başlattı işte. Ankara, İstanbul, Mersin hepsinde var. Şimdi Ankara`da.

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Onlar artık aramızda! 1 Yıl, 10 Ay önce  
Öf ya benim geç haberim oldu gitsem müthiş olurdu.

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Shadowlord31
Corporal
Gönderiler: 101
Puanlar: 37
graphgraph
Ben maalesef turnuvaya katılamadım , ama bursadaki media markt'a gittim orda gördüm , şimdi modelin adını unuttum ama masaüstü bilgisayarının tipi uzay gemisi gibi , fiyatıda öyle .

odeskjet
Command Sergeant Major
Gönderiler: 818
graphgraph
Shadowlord31 yazan:
Ben maalesef turnuvaya katılamadım , ama bursadaki media markt'a gittim orda gördüm , şimdi modelin adını unuttum ama masaüstü bilgisayarının tipi uzay gemisi gibi , fiyatıda öyle .

9000 TL'ye PC mi olurmuş ?

Mr. Web
Sergeant Major
Gönderiler: 721
graphgraph
Cinsiyet: Bay BuharTR Konum: Samanyolu Galaksisi / Dünya Gezegeni
odeskjet yazan:
Shadowlord31 yazan:

9000 TL'ye PC mi olurmuş ?

(bkz. Vergi)

BuharTR - Steam'in Türkçesi

Üste gitSayfa: 1234
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye