Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 163 (Ağustos 2010)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...21
BAŞLIK: LEVEL 163 (Ağustos 2010)
msty-
Private
Gönderiler: 28
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL 163 (Ağustos 2010) 1 Yıl, 10 Ay önce  
kapak güzel yalnız mafia II nin orjinal oyun kapak resmi olsa dahada güzel olurdu diye düşünüyorum posterler ve dergi içerigi güzel bi kaç günden gelir herlde alırız elinize saglık ..

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
freedomfighters
Soldier
Gönderiler: 5
graphgraph
İçerik süper olmuş herkesin eline sağlık ama tam sürüm oyun daha güzel olsaydı iyi olurdu ayrıca posterler harika

Apeiron
LEVEL
Gönderiler: 70
Puanlar: 11
graphgraph
Arkadaşlar Ağustos sayısının çıkış tarihleri şu şekildedir:

30 Temmuz - İstanbul
31 Temmuz - Ankara - İzmir
1 Ağustos - Tüm Türkiye

Hepimize hayırlı, uğurlu olsun

Son Düzenleme: 30/07/2010 00:34 Düzenleyen Apeiron.
Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
Puanlar: 10
graphgraph
gamemonster957 yazan:
rappelz le ilgili ne var ben anlamadım rappelzi indiriyorum fırat abi dvd de setup ı varsa iptal ediyim 2.si ben rappelz üyeliğimi unuttum =(
Bu ay yok monster.

barış yazan:
bir oyunun kapak olması için çıkmasına tabi ki gerek yok demek istediğim 12 yıldır beklenen oyun çıkmış incelemişsiniz çok da başarılı ilk günden 1.8 milyon satmış.Signapurda alan ilk kişi ağlamış (bana saçma geldide neyse) siz gitmişsiniz kapağı mafia 2 yapmışsınız benim eleştirim bu duruma mafia 2 de bekleniyor tabide starcraft2 kadar değidi birde Çift kapak çıka bilirdiniz neyse bende msjda kızgın ifade falan coşmuşum içerik konusunda inceleme bakımından ben yetersiz buldum ama sizin suçunuz değil tabi bu arada süper mario incelemesi niye yok tarihteki en yüksek 3.notu alan oyun geçen aya yetiştiremediniz olabilir ama bu ay olsaydı keşke
Barış bir - iki noktalama işareti kullan yahu; başım döndü.

Anladım derdini ama bu iş göreceli biraz. StarCraft II'yi bekleyenler kadar Mafia II'yi bekleyenler de var, Türkiye'de özellikle. Eh, halihazırda elimizde özel bir versiyonu varken de değerlendirdik. Gelecek ay yapsaydık geç olacaktı. Dediğim gibi StarCraft II'nin incelemesini LEVEL başta olmak üzere her yerde bulabilirsiniz zaten. Üstelik rehberi de var. Yani artık, bir kapak için kırmayalım birbirimizi. Gelecek sefere sana özel StarCraft II kapağı yaparız, olur biter. (Bir de arkadaşlar, şu erken incelemelerin kıymetini bilelim. Bunlar önemli şeyler. Özel şeyler. LEVEL'ı LEVEL yapan şeyler. Mafia II'nin oynanabilir versiyonu sadece bizde varken es geçemezdik bunu. Siz de ilk test yazısını LEVEL'da okuyacaksınız. Oyunla ilgili özel bilgilere LEVEL sayesinde erişeceksiniz.)

alican_2009 yazan:
Bence bu aykı kapağın yıllardır beklenen oyun starcraft 2 olması gerekiyordu. mafia 2 gelecek ay olmalıydı
¨Herkese göre¨ ¨bir şey¨ olmalıydı kapak. Bizce de bu. Neden olduğunu da yukarıda iki - üç defa açıkladık. Yorumun için teşekkürler.

Prophet
Sergeant
Gönderiler: 159
graphgraph
Starcraft mevzusu fazla uzamış.Tüm oyun dergileri Starcraft 2'yi mi kapak yapacak ? Bu ay Starcraft 2'den başka hiçbir dergi kapağı göremeyecek miyiz ? Böylesi güzel olmuş.

zikinu
Private
Gönderiler: 27
Puanlar: 18
graphgraph
Kapak ne kötü olmuş ne de iyi. Biraz garip duruyor. İçerik güzel ama posterlerden biri starcraft olsaydı (apb yerine mesela) daha güzel olurdu(Ama Kerrigan da olmasın her tarafta Kerrigan posteri var ).

X-Wing
Private
Gönderiler: 28
graphgraph
Bu sayı süper gözüküyor.Özellikle Yüzüklerin Efendisi inceleniyorsa söz yok.

UnderCoverOver
Second Lieutenant
Gönderiler: 1449
Puanlar: 5435
graph
Cinsiyet: Bay UnderCoverOver LEVEL UnderCoverOver Enesdemirkran Konum: İstanbul/TURKEY Doğum günü: 27/01
kapakda starcraft 2 olsaymış keşke

LevelMert
Private First Class
Gönderiler: 44
Puanlar: 11
graphgraph
Bu sayıda baya güzele benziyo ama keşke posterler ayrı ayrı olsa hangi tarafı asıcağı mı nasıl karar vercem şimdi ?

barış
Private First Class
Gönderiler: 55
Puanlar: 49
graphgraph
aman neyse canınız sağolsun

Üste gitSayfa: 12345678...21
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye