gamemonster957 yazan:
rappelz le ilgili ne var ben anlamadım rappelzi indiriyorum fırat abi dvd de setup ı varsa iptal ediyim 2.si ben rappelz üyeliğimi unuttum =(
Bu ay yok monster.
barış yazan:
bir oyunun kapak olması için çıkmasına tabi ki gerek yok demek istediğim 12 yıldır beklenen oyun çıkmış incelemişsiniz çok da başarılı ilk günden 1.8 milyon satmış.Signapurda alan ilk kişi ağlamış (bana saçma geldide neyse) siz gitmişsiniz kapağı mafia 2 yapmışsınız benim eleştirim bu duruma mafia 2 de bekleniyor tabide starcraft2 kadar değidi birde Çift kapak çıka bilirdiniz neyse bende msjda kızgın ifade falan coşmuşum içerik konusunda inceleme bakımından ben yetersiz buldum ama sizin suçunuz değil tabi bu arada süper mario incelemesi niye yok tarihteki en yüksek 3.notu alan oyun geçen aya yetiştiremediniz olabilir ama bu ay olsaydı keşke
Barış bir - iki noktalama işareti kullan yahu; başım döndü.
Anladım derdini ama bu iş göreceli biraz. StarCraft II'yi bekleyenler kadar Mafia II'yi bekleyenler de var, Türkiye'de özellikle. Eh, halihazırda elimizde özel bir versiyonu varken de değerlendirdik. Gelecek ay yapsaydık geç olacaktı. Dediğim gibi StarCraft II'nin incelemesini LEVEL başta olmak üzere her yerde bulabilirsiniz zaten. Üstelik rehberi de var. Yani artık, bir kapak için kırmayalım birbirimizi. Gelecek sefere sana özel StarCraft II kapağı yaparız, olur biter. (Bir de arkadaşlar, şu erken incelemelerin kıymetini bilelim. Bunlar önemli şeyler. Özel şeyler. LEVEL'ı LEVEL yapan şeyler. Mafia II'nin oynanabilir versiyonu sadece bizde varken es geçemezdik bunu. Siz de ilk test yazısını LEVEL'da okuyacaksınız. Oyunla ilgili özel bilgilere LEVEL sayesinde erişeceksiniz.)
alican_2009 yazan:
Bence bu aykı kapağın yıllardır beklenen oyun starcraft 2 olması gerekiyordu. mafia 2 gelecek ay olmalıydı
¨Herkese göre¨ ¨bir şey¨ olmalıydı kapak. Bizce de bu. Neden olduğunu da yukarıda iki - üç defa açıkladık. Yorumun için teşekkürler.