Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 166 (Kasım 2010)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...56789101112
BAŞLIK: LEVEL 166 (Kasım 2010)
By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
LEVEL 166 (Kasım 2010) 1 Yıl, 6 Ay önce  
Fırat abi iyi bir açıklama yaptın helal olsun.

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
kRatosCan
First Sergeant
Gönderiler: 549
graphgraph
Rebellion yazan:
kRatosCan yazan:
Rebellion yazan:
kRatosCan yazan:
Dergiyi edinemedim daha lakin ilk dikkatimi çeken Ac: Brootherhood' oldu. Oyun daha çıkmadı ancak sizin elinize geldi sanırım. Ki kapak yaptınız. Resimlerden içeriği incelerken yazı biraz 'az' geldi bana Bir paragraf giriş yazısı ve karakter tanıtımı ile 4 sayfa kaplayan bir yazı olmuş sanırım. (bunlar içinde oyunu oynamaya gerek yoktur herhalde..) Okumadan bilemeyeceğim tabii, umarım doyurucu olur.)

Onun dışında kapak über olmuş. Tasarımı her zamanki gibi epey hoşuma gitti.

E dergiyi bir al da bak bakalım o zaman kRatos; o zaman söylersin, az mı, çok mu, kaç sayfa ya da... Kaldı ki sayfa konusundaki yorumun yanlış mesela. İnsanları yanlış yönlendirme şimdi.

Teşekkürler.

Gördüklerime dayanarak böyle bir yorumda bulundum açıkçası. Yani resimde gözüküyor, giriş paragrafının kısa olup 2 sayfayı kapladığını ve sonraki 2 sayfanın sadece yeni karakterlere ayrıldığını. Belki 6 sayfadır, oyunla ilgili bir kaç bilgi de edinebiliriz. Herneyse, cidden merak ediyorum yazıyı..
Yanlış yönlendirmekten kastınızı anlayamadım açıkcası. İnsanlar benim yorumuma dayanarak dergiyi almayacak değiller ya? Sonuçta iyi bir dergisiniz, birkaç eleştiri de gelecektir haliyle. Bir daha ki sefere sadece iyi olan taraflarınıızı güzel bir şekilde betimlerim, yanlış yönlendirmeye yol açmış olmam.)

İnsanlar neden senin yorumunu dikkate almasınlar? Sen aklı başında çocuksun; eski de takipçimizsin. Tabii ki dikkate alacaklar. O yüzden dikkatli olmak gerek.

Ek olarak bunun eleştiriyle ilgisi yok; "görmeden yorum yapmak"la ilgisi var. Görmediğin için de yanlış yorum yapıyorsun haliyle. Ha şu olur; dergiyi alırsın, "6 sayfa az olmuş" dersin, teşekkür ederiz. Bu bir eleştiri sayılabilir. (Onun da nedenleri vardır, açıklarız, ayrı.)

"Bundan sonra sadece iyi olan taraflarınızı güzel şekilde betimlerim" diyerek iğneleme yapmansa hoşuma gitmedi, haberin olsun. Senden bunu isteyen yok. Sen "kötü bir tarafımızı" eleştirmedin; olmayan bir şey üstünden önyargılı bir yorum yaptın.

Tamam?

Dergiyi aldıktan sonra görerek, okuyarak bir kaç cümle ile daha birşeyler yazarım umarım. Ondan öte, çocuk lafına alındım yahu. Resmi olarak 18 yaşındayım ben, eğer ki istediğim bölüm istediğim üniversite olursa belki ilerde sizinle meslektaş bile olabiliriz. (AMEN.)
Genel okuyucu kitlenizin yaş ortalaması düşük olabilir, ancak benim gibi aklı başında takipçileriniz de yok değil. Azınlıktayız ama yılmayacağız!

İğneleme şeysinde de haddimi aştıysam kusuruma bakmayın, gaza gelince oluyor arada.
Umarım gelmiştir dergi ve yarın edinebilirim. O zaman kadar daha 'sağlıklı' yorumlarımla gönül çelmeye devam..

Loop.
Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
graphgraph
kRatosCan yazan:
Rebellion yazan:
kRatosCan yazan:
Rebellion yazan:
kRatosCan yazan:
Dergiyi edinemedim daha lakin ilk dikkatimi çeken Ac: Brootherhood' oldu. Oyun daha çıkmadı ancak sizin elinize geldi sanırım. Ki kapak yaptınız. Resimlerden içeriği incelerken yazı biraz 'az' geldi bana Bir paragraf giriş yazısı ve karakter tanıtımı ile 4 sayfa kaplayan bir yazı olmuş sanırım. (bunlar içinde oyunu oynamaya gerek yoktur herhalde..) Okumadan bilemeyeceğim tabii, umarım doyurucu olur.)

Onun dışında kapak über olmuş. Tasarımı her zamanki gibi epey hoşuma gitti.

E dergiyi bir al da bak bakalım o zaman kRatos; o zaman söylersin, az mı, çok mu, kaç sayfa ya da... Kaldı ki sayfa konusundaki yorumun yanlış mesela. İnsanları yanlış yönlendirme şimdi.

Teşekkürler.

Gördüklerime dayanarak böyle bir yorumda bulundum açıkçası. Yani resimde gözüküyor, giriş paragrafının kısa olup 2 sayfayı kapladığını ve sonraki 2 sayfanın sadece yeni karakterlere ayrıldığını. Belki 6 sayfadır, oyunla ilgili bir kaç bilgi de edinebiliriz. Herneyse, cidden merak ediyorum yazıyı..
Yanlış yönlendirmekten kastınızı anlayamadım açıkcası. İnsanlar benim yorumuma dayanarak dergiyi almayacak değiller ya? Sonuçta iyi bir dergisiniz, birkaç eleştiri de gelecektir haliyle. Bir daha ki sefere sadece iyi olan taraflarınıızı güzel bir şekilde betimlerim, yanlış yönlendirmeye yol açmış olmam.)

İnsanlar neden senin yorumunu dikkate almasınlar? Sen aklı başında çocuksun; eski de takipçimizsin. Tabii ki dikkate alacaklar. O yüzden dikkatli olmak gerek.

Ek olarak bunun eleştiriyle ilgisi yok; "görmeden yorum yapmak"la ilgisi var. Görmediğin için de yanlış yorum yapıyorsun haliyle. Ha şu olur; dergiyi alırsın, "6 sayfa az olmuş" dersin, teşekkür ederiz. Bu bir eleştiri sayılabilir. (Onun da nedenleri vardır, açıklarız, ayrı.)

"Bundan sonra sadece iyi olan taraflarınızı güzel şekilde betimlerim" diyerek iğneleme yapmansa hoşuma gitmedi, haberin olsun. Senden bunu isteyen yok. Sen "kötü bir tarafımızı" eleştirmedin; olmayan bir şey üstünden önyargılı bir yorum yaptın.

Tamam?

Dergiyi aldıktan sonra görerek, okuyarak bir kaç cümle ile daha birşeyler yazarım umarım. Ondan öte, çocuk lafına alındım yahu. Resmi olarak 18 yaşındayım ben, eğer ki istediğim bölüm istediğim üniversite olursa belki ilerde sizinle meslektaş bile olabiliriz. (AMEN.)
Genel okuyucu kitlenizin yaş ortalaması düşük olabilir, ancak benim gibi aklı başında takipçileriniz de yok değil. Azınlıktayız ama yılmayacağız!

İğneleme şeysinde de haddimi aştıysam kusuruma bakmayın, gaza gelince oluyor arada.
Umarım gelmiştir dergi ve yarın edinebilirim. O zaman kadar daha 'sağlıklı' yorumlarımla gönül çelmeye devam..

"Sen bir çocuksun" demedim; "akıllı çocuksun" dedim. Sizin dönemde kalmadı sanırım ama bizim dönemde arkadaşlarımızdan "çocuk" diye bahsederiz arada. Bu sadece bir hitap şekli, takılma.

Ve hemen bir yanlışı daha düzelteyim: Okuyucu kitlemizin yaş ortalaması düşük değil. Genç okurlarımız da var tabii ki. Ayrıca kime göre, neye göre düşük yaş? 18'sin sen mesela; bana göre küçüksün. Bu önemsiz. Dergiyi 15 yaşında alan da var, 55 yaşında alan da... Dolayısıyla "Okuyucu profiliniz düşük yaştan oluşuyor" gibi bir yorum yanlış. Elimizdeki anketler bunu gösteriyor.

Teşekkürler ilgin için.

Subject.16
Staff Sergeant
Gönderiler: 273
Puanlar: 0
graphgraph
O halde , dergiyi almış bir yetişkin olarak ben eleştirimi paylaşayım:

AC serisini çok seven (bkz. Nickname & Avatarım) biri olarak derginizin kapağında Brotherhood'u görünce, ana inceleme konularınız içinde olacağını düşünerek aldım. Heyecanla başladım okumaya. Ama o da ne ??? Bu sadece Multiplayer incelemesi ! Çok mu zordu single mod ile ilgili birşeyler yazmak ?

Hiç değilse "Multi modunu detaylıca inceledik" gibi bir anektod koysaydınız ...

NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITED...
Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
graphgraph
Subject.16 yazan:
O halde , dergiyi almış bir yetişkin olarak ben eleştirimi paylaşayım:

AC serisini çok seven (bkz. Nickname & Avatarım) biri olarak derginizin kapağında Brotherhood'u görünce, ana inceleme konularınız içinde olacağını düşünerek aldım. Heyecanla başladım okumaya. Ama o da ne ??? Bu sadece Multiplayer incelemesi ! Çok mu zordu single mod ile ilgili birşeyler yazmak ?

Hiç değilse "Multi modunu detaylıca inceledik" gibi bir anektod koysaydınız ...

Kapakta bu tip notları yazmıyoruz. Görsel kaygılar da etkili bunda.

Single mod ile ilgili bir şey yazamazdık çünkü elimizde yoktu.

Ama eleştirini değerlendireceğiz; teşekkürler.

Subject.16
Staff Sergeant
Gönderiler: 273
graphgraph
Asıl ben teşekkür ederim, eleştiriye açıklığınız ve olgunluğunuzdan ötürü.

NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITED...
yigit firat
Sergeant First Class
Gönderiler: 369
graphgraph
zaten ben grafik yorumumun başında kişiseldir yazmıştım ve senin cevap veridiğğinden önceki youmum slinmiş ve senin cevap verdiiğin de düzeltilmiş bilginize

War...War never changes...
felix
Colonel
Gönderiler: 2597
graphgraph
Cinsiyet: Bay black_blast34@hotmail.com Konum: Mersin Doğum günü: 19/11
Dergiyi 1 saat önce annem işten gelirken almış bende hemen okudum bitirdim Çok güzel bir sayı yine.Tekrardan teşekkürler

By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
Arkadaş o kadar çabuk nasıl bitirdin yahu ? Helal olsun.Gençlik oyun aşkıyla yanıp tutuşuyor.

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
gurkanv
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
Merhaba arkadaşlar, affınıza sığınarak sizlerden bir talepte bulunmak istiyorum. Kasım sayısını 1 kasım günü avcılar migrostan aldım. Dergiyi alan ve rappelz koduna ihtiyacı olmayan level dergisi okuyucuları arkadaşlarımdan, kodu bana mesaj atmalarını rica ediyorum. Keyifli okumalar ve iyi eğlenceler dilerim.

Not: İsteğimin etik olup olamayacağı konusunda karasızım, ama ilgili kişi ve kurumlara bir zarar vermeyeceği inancı taşımaktayım.

Son Düzenleme: 04/11/2010 12:24 Düzenleyen gurkanv.
Üste gitSayfa: 1...56789101112
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye