Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 167 (Aralık 2010)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...6789101112...21
BAŞLIK: LEVEL 167 (Aralık 2010)
By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
LEVEL 167 (Aralık 2010) 1 Yıl, 5 Ay önce  
Eleştirilerin için seni kutlarım fakat da resimleri koymanın maliyetinin oraya yazı yazmaktan daha fazla olduğunu biliyor musun ? O resimler orada okuyucuyu oyunun atmosferine daha iyi bir şekilde sokmak için konulmuş. LEVEL'ın geleceğinden pek fazla endişe duyma sen bence.

Son Düzenleme: 03/12/2010 20:18 Düzenleyen By Lyric.
There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
ersin59
Soldier
Gönderiler: 4
Puanlar: 0
graphgraph
ya dergi aldım kod yok lütfen ya:S

Mert H.
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1276
Puanlar: 35
graphgraph
By Lyric yazan:
Eleştirilerin için seni kutlarım fakat da resimleri koymanın maliyetinin oraya yazı yazmaktan daha fazla olduğunu biliyor musun ? O resimler orada okuyucuyu oyunun atmosferine daha iyi bir şekilde sokmak için konulmuş. LEVEL'ın geleceğinden pek fazla endişe duyma sen bence.

Resim koymanın maliyetinin daha fazla olduğunu biliyorum ama bu dergiyi benim gibi çoğu kişi resimlere bakmak için değil inceleme vs. okumak için alıyor.Hiç resim olmasın demiyorum ama derginin yarısı resimlerden oluşması biraz canımı sıkıyor.

Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2242
Puanlar: 3533
graphgraph
DEX1907 yazan:
Dergiyi dün aldım içerik gayet güzel ancak birde daha az resim daha fazla yazı olsa dergi kusursuz olacak.

Gün geçtikçe resimler büyüyor yazılar küçülüyor derginin geleceğinden endişe etmeye başladım açıkçası.Bu böyle giderse gün geçtikçe dergiyi alan kişi sayısı azalacaktır.Şu durumun Level dergisinin verdiği hediyelere fazla güvenmesiyle ortaya çıktığını düşünüyorum.Çünkü Level kadar güzel hediyeler veren dergi yok piyasada.

Eğer başka bir dergide bu hediyeleri güzelleştirirse Level'in satışları ciddi biçimde düşer.

Not:Şu sarı kağıt gerçekten can sıkıcı
Uzun bir süredir yazı / resim oranında kayda değer bir değişim yok, aynı tasarımı ve tarzı koruyoruz. Ayrıca verdiğimiz hediyelere değil, hazırladığımız dergiye ve yaptığımız işlere güveniyoruz Yine de hediyelerimizi bu kadar güzel bulduğunuz için teşekkür ederiz. Öte yandan cidden geleceğinden endişe edilecek dergilerin bir listesi hazırlanabilir ama o listede bizim yerimiz olmaz, merak etmeyin.

Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
graphgraph
DEX1907 yazan:
Dergiyi dün aldım içerik gayet güzel ancak birde daha az resim daha fazla yazı olsa dergi kusursuz olacak.

Gün geçtikçe resimler büyüyor yazılar küçülüyor derginin geleceğinden endişe etmeye başladım açıkçası.Bu böyle giderse gün geçtikçe dergiyi alan kişi sayısı azalacaktır.Şu durumun Level dergisinin verdiği hediyelere fazla güvenmesiyle ortaya çıktığını düşünüyorum.Çünkü Level kadar güzel hediyeler veren dergi yok piyasada.

Eğer başka bir dergide bu hediyeleri güzelleştirirse Level'in satışları ciddi biçimde düşer.

Not:Şu sarı kağıt gerçekten can sıkıcı

Senin için Avrupai dergi yapmanın ya da devrimsel yenilikler getirmenin tanımı ¨hediyelere güvenmekse¨ bir şey diyemem sevgili Dex.

Bir de görseller büyüdükçe neden derginin geleceğinden endişe ediyorsun? Ur mu bu?

Sen tabii ki daha fazla yazıyı tercih edebilirsin. Bu bir seçimdir; saygı duyarız ama biraz desteksiz yorum yapmışsın sanki.

Yine de teşekkürler yorumların / eleştirilerin için.

ziya517
Soldier
Gönderiler: 3
Puanlar: 30
graphgraph
yaw güzel ama hani poster zaten vermediniz medal of honor un kini wow un posterini verin lütfer zaten kaçırmışım lich kingin kini

Prisonéro
First Sergeant
Gönderiler: 557
Puanlar: 44
graphgraph
LE-VİD olayını çok beğendim. Ayın elemanındaki muhabbet harikaydı öldüm gülmekten. Ofis ortamınız çok güzelmiş gerçekten.

Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
graphgraph
Aylar sonra beni gerçekten "doyuran" bir sayıyla karşılaştım. Tebrikler.

UnderCoverOver
Second Lieutenant
Gönderiler: 1449
Puanlar: 5435
graph
Cinsiyet: Bay UnderCoverOver LEVEL UnderCoverOver Enesdemirkran Konum: İstanbul/TURKEY Doğum günü: 27/01
Bu ay ki sayıyı alamadım inşallah bu hafta sonu alırım tabii bulabilirsem

Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
graphgraph
ersin59 yazan:
arkadaşlar ben bugün az önce aldım dergiyi ama point blank promosyon kodu yazmıyor

POINT BLANK PROMO KODU yazıyo altında
detaylar 6.sayfada..... yazıyo altındada

.........................................
. .
. .
. .
. .
.........................................

gibi bi bölüm war ama boş lütfen biri yardım edebilirmi

Bize bir mail at, yardımcı olalım.

Üste gitSayfa: 1...6789101112...21
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye