Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL 149 (Haziran 2009)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...4567891011
BAŞLIK: LEVEL 149 (Haziran 2009)
assdaf
Soldier
Gönderiler: 5
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL 149 (Haziran 2009) 2 Yıl, 11 Ay önce  
bence harika bir kapak ama lütfen god of war 3 ü incelerken kapak yapın onu çerçevelettirmek istiyorum!

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1150
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
İnegöl' de Level' in bayiliğini verdiği bir bayilik bulamadım. İneölg' De yok galiba. O yüzden, içeriğe bakmak ile yetiniyorum... Güzel olmuş... Başarılı bir çalışma yapmışsınız.. Devamında umarım iyi olur..

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
Puanlar: 10
graphgraph
Alexander the Great yazan:
İnegöl' de Level' in bayiliğini verdiği bir bayilik bulamadım. İneölg' De yok galiba. O yüzden, içeriğe bakmak ile yetiniyorum... Güzel olmuş... Başarılı bir çalışma yapmışsınız.. Devamında umarım iyi olur..

Konuyla ilgili bir mail atar mısın bize?

okurhizmetleri@doganburda.com adresine bir mail atıp bize Cc'lersen (rocko@level.com.tr, elif@level.com.tr) ilgileniriz.

Selamlar

Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1150
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
Rebellion yazan:
Alexander the Great yazan:

Konuyla ilgili bir mail atar mısın bize?

okurhizmetleri@doganburda.com adresine bir mail atıp bize Cc'lersen (rocko@level.com.tr, elif@level.com.tr) ilgileniriz.

Selamlar

İlginiz için çok teşekkür ederim. Ben İnegöl' de geçici bir süre kalıyorum. Yani asıl yerleşim yerim İstanbul' da ve orada rahatça, doğal olarak bulabiliyorum. Ama buradaki Level Okurları' na yetmiyor ki yağmalıyorlar resmen Level Dergisi' ni. Yani kalmamış galiba. Belki vardır İnegöl' de her yere bakmadım ama kitapçı, gazete bayileri ve birkaç markete baktım yoktu. Fakat Abim biryer biliyordu. Ona soracağım yarın. Eğer oradada yok ise artık size başvurmak zorundayım... Yani ya İnegöl' e;

- Ya, Az Level Dergisi geliyor,
- Ya, Tüm Level Okurları, karınca gibi Level Dergisi' ni yağmalıyor.
- Ya da hiç Level Dergisi gelmiyor.. Ama bu seçeneği pek sevmedim, çünkü eminim ki siz Level Dergisi yapımcıları hern nerede olursa olsun, Level Hayranlarını dergisiz bırakmazsınız. Yani heryerde olmasa da eminim ki, o olmayan yerlerede göndermek istersiniz ki bu umarım bir gün olur...

Bu arada Cc nedir?

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
Üste gitSayfa: 1...4567891011
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye